Νεκταρία Αναστασοπούλου… Το κορίτσι που ραγίζει καρδιές!

tasia veneti

Η Νεκταρία Αναστασοπούλου είναι μόλις 18 χρονών. Δίνει τη δική της μάχη, τη μεγάλη μάχη για να κερδίσει τη ζωή…

Με ένα βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μοιράζετε με όλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κυρίως όμως στέλνει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας προς όλα τα παιδιά… Εκείνα τα παιδιά που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για να νικήσουν τις δυσκολίες και να χαμογελάσουν.

Η Νεκταρία ζητά βοήθεια για να ταξιδέψει το μήνυμά της όσο το δυνατό πιο μακριά!

anastasopoulou n

Και το κάνει με περηφάνια.. Με την ίδια περηφάνια που αγωνίζεται εδώ και χρόνια για να μπορεί να στέκεται μπροστά στην κάμερα γελαστή και χαρούμενη και να μοιράζεται με όλους μας, σκέψεις αλλά κυρίως ελπίδα.

Είναι η Νεκταρία, 18 ετών, που ζει στα Γιάννινα και σπουδάζει στο πρώτο έτος του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου της πόλης.

Είναι η Νεκταρία, που ραγίζει καρδιές, μοιράζοντας αγάπη.

Δείτε το μήνυμά της εδώ

Πίσω από το 18χρονο κορίτσι, υπάρχει μία άλλη γενναία γυναίκα.

Είναι η μητέρα της Τασία Βενέτη.

Γεννημένη στη Θεσπρωτία, μετανάστρια κατά διαστήματα στην Αμερική και πλέον κάτοικος Ιωαννίνων, ήρθε στο προσκήνιο μέσα από το βιβλίο της «Του Χιονιού».

result

Πρόκειται για μία συλλογή από είκοσι οκτώ διηγήματα, που κουβαλούν χαμένες μνήμες από τα χωριά της Ηπείρου, από τα βουνά της Θεσπρωτίας, από τα χρόνια του πολέμου, από τη μεταπολεμική Ήπειρο.

Ιστορίες κυρίως γυναικών, για μάνες που ξεπαίδεψαν πριν την ώρα τους, νύφες ξεχασμένες, γριές που άδικα περίμεναν παιδιά ξενιτεμένα στην Αμερική για το μεροκάματο και κόρες προσφυγοπούλες στην Τασκένδη.

Τα έσοδα από τις παρουσιάσεις και τις πωλήσεις του βιβλίου “ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ” διατίθενται εξ ολοκλήρου στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών “Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.

Μία προσπάθεια που μπορούμε όλοι να στηρίξουμε.