Ολομέτωπη επίθεση του Ανδρέα Σπυρόπουλου από Ηγουμενίτσα, σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Ολομέτωπη επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε από την Ηγουμενίτσα το βράδυ της Δευτέρας, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας.

Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ζήτησε να δοθεί το στίγμα από τη Θεσπρωτία για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αναφέροντας τα μεγάλα έργα που έχουν υλοποιηθεί στο παρελθόν “από την μεγάλη δημοκρατική παράταξη” στον νομό και τονίζοντας τις ιστορικές παρακαταθήκες του κινήματος στην περιοχή.

Αναφερόμενος στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μάϊου σημείωσε πως “μετά από μια τετραετία με κατάργηση του κράτους δικαίου, με πελατειακές σχέσεις, με αλαζονεία, αυταρχισμό και με την αδυναμία να θωρακίσει την χώρα στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, ο καλύτερος χορηγός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ανύπαρκτο προγραμματικό του λόγο”.

“Αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο κ. Τσίπρας, επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, που έκανε σκληρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση”, ανάφερε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως “τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το υψηλό ποσοστό που πήρε”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έμαθε από τα λάθη του και θεωρεί το κράτος λάφυρο”  σημείωσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος τονίζοντας πως στη διακυβέρνηση του, επέλεξε να λεηλατήσει την μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση ως πολιτική επιλογή για να οδηγήσει την χώρα στο 3ο μνημόνιο, ενώ ταυτόχρονα επέλεξε να παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου, τονίζοντας την καταδίκη του Νίκου Παππά από το ειδικό δικαστήριο με 13-0.

“Η χώρα θέλει μια δύναμη προοδευτική με σύγχρονο λόγο που θα βάλει στο επίκεντρο της πολιτικής την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη, με ζητήματα που στο εξωτερικό έχουν επιλυθεί, και το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη που έχει επικεντρωθεί σε αυτό” ανέφερε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος σημειώνοντας τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και τις προτάσεις για μια σειρά ζητημάτων οπως η Υγεία, η Παιδεία, η κοινωνική στέγαση κ.α.

Τόνισε την σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τους πολίτες σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ευχαριστώντας τους τρεις υποψήφιους της Θεσπρωτίας για την προεκλογική τους παρουσία, χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιο ως ένα από τα καλύτερα ψηφοδέλτια που έχει δει ο νομός.

Τέλος απηύθυνε κάλεσμα στους Θεσπρωτούς να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και να δώσουν τον αγώνα για να “ανοίξουμε νέους δρόμους για τις νέες γενιές του τόπου μας”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.