Ορκίστηκε ο νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Φιλιατών

nosfi

Ορκίστηκε  σήμερα ο νέος  Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Φιλιατών,  αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ. Χρήστος Τσουράς.

Η ορκωμοσία έγινε γνωστή μέσω δελτίου τύπου που απέστειλε η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ αποκλειστικά και μόνο στα μέσα ενημέρωσης του Νομού Θεσπρωτίας.

Όπως σημειώνεται σε αυτό η ορκωμοσία έγινε από τον διοικητή της ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και ακολούθησε συνεργασία με θέμα  τον γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας  και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την ανάπτυξη του Γ.Ν. –Κ.Υ. Φιλιατών.

Ο 39χρόνος Χρήστος Τσουράςς με ειδίκευση Μαιευτικής Γυναικολογιας και καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, έχει υπηρετήσει το Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία στην Αθήνα, την Τρίπολη και τα Ιωάννινα, ενώ εχει εργαστεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει σπουδάσει ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας, νοσηλευτική στο ΑΤΕΙ Κρήτης ενώ έχει εξειδικευτεί στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων με ΕΠΠ επίπεδο 7 κατεύθυνση “Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, και εχει Master of Business Administration, με κατεύθυνση τη Γενική ΕΠΠ επίπεδο 7 Διοίκηση.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Management Υπηρεσιών Υγείας και μέλος της European Health Management Association