Ο Γ. Γόγολος: για τη διοργάνωση του IonianSeaTri

      Σαν πολίτης πρωτίστως και ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος δευτερευόντως, οφείλω να συγχαρώ έναν – έναν  προσωπικά τους συμπολίτες που αποτελούν τη μικρή ομάδα των ανθρώπων της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας και τους συνεργάτες τους, για την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ουIonianSeaTri που έγινε στην Πλαταριά και έφθασε μέχρι το Μαργαρίτι. Συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές και ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα ξεπέρασε τους 700, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία.

   Αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει όραμα και διάθεση για εργασία, μπορείς να καταφέρεις μεγάλα, διαφορετικά και ωφέλημα πράγματα για τον τόπο.

  Με αφορμή αυτό το επιτυχημένο αθλητικό γεγονός που έγινε, την ημέρα Ποδηλάτου και την ημέρα Περιβάλλοντος, επικαιροποιείται η πρόταση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη δημιουργία διαδημοτικού ποδηλατοδρόμου με αιχμή του δόρατος το παραλιακό μέτωπο από την Πλαταριά μέχρι την Πέρδικα και γιατί όχι μέχρι την Πάργα, με ενδιάμεσους σταθμούς αναψυχής για τους ποδηλάτες.

   Έργα σαν αυτό,  θα δώσουν τεράστια προστιθέμενη τουριστική αξία στην περιοχή, θα αναδείξουν τουριστικούς προορισμούς και ταυτόχρονα θα αλλάξει την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Το τουριστικό προϊόν αλλάζει και οφείλουν όλοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

  Τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τους ευχαριστούμε για την τουριστική προβολή που πέτυχαν με τον συγκεκριμένο αγώνα που η αξία της θα εκτιμηθεί στο μέλλον.