Ο Δημήτρης Παππάς ανανέωσε τη συνεργασία με τον Θεσπρωτό για ακόμη δύο χρόνια

Τη φανέλα του Θεσπρωτού θα συνεχίσει να φοράει για τα επόμενα χρόνια ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα.

Ο 25χρονος γκολκίπερ, γεννημένος στις 12 Ιουνίου του 1997, όποτε χρειάστηκε την περυσινή περίοδο, υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Θεσπρωτού και συνέβαλε σημαντικά στην παραμονή της ομάδας στη Super league -2.  

Ο Δημήτρης Παππάς ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό τη διετία 2016 -2018. Στη συνέχεια συνέχισε στις ομάδες της Άρτας, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Αναγέννηση, απ’ όπου πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στον Θεσπρωτό.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια ο Δημήτρης Παππάς, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα της Ηγουμενίτσας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, όλο το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα φροντίσω να τιμήσω στο έπακρο αυτή την εμπιστοσύνη. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυμναστή τερματοφυλάκων Κώστα Καλιαμούρη που με βοήθησε πάρα πολύ στο να βελτιωθώ, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Παρασκευά Βλάχο για τη στήριξή του.

Υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα δίνω συνεχώς το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να φτάσουμε τον Θεσπρωτό όσο πιο ψηλότερα μπορούμε».