Ο Μ. Κασσής έχει… απορίες για τη ΔΩΔΩΝΗ!

dodoni_high

dodoni_highΜε αφορμή την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ, ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Κασσής Μιχάλης, με γραπτή του δήλωση, που διανεμήθηκε στα ΜΜΕ, απορεί για το ποιοί έλαβαν τις αποφάσεις που οδήγησαν στον αποκλεισμό των Ενώσεων από τη συνέχεια του διαγωνισμού. Αναλυτικά ή δήλωση του κ. Κασσή έχει ως εξής:

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την  απόφαση αποκλεισμού των ΕΑΣ της Ηπείρου και του στρατηγικού επενδυτή από τη διαδικασία πώλησης του ποσοστού της ΑΤΕ στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.. Μια απόφαση ανεξήγητη και προκλητική. Τη στιγμή που όλοι οι τοπικοί φορείς και όχι μόνο, χαιρέτησαν και ανακουφίστηκαν από την πρόταση αυτή, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν τις προκλητικές διαδικασίες ενός “προμελετημένου εγκλήματος”.

Ποιος μπορεί να αποκλείει τους ιδρυτές της ΔΩΔΩΝΗΣ χωρίς να εξετάζει την ουσία της πρότασής τους και ταυτόχρονα να εγκρίνει υποψηφιότητες οφειλετών της;

Ποιος μπορεί έτσι απλά να αγνοεί την Ηπειρώτικη Κοινωνία και τις  παραγωγικές τάξεις;

Μήπως η πρόταση των ΕΑΣ και του ιδιώτη επενδυτή “χάλασε τη σούπα” και πρέπει να “φύγει από τη μέση”; Κάποιοι, μέσα στη σημερινή πρωτόγνωρη κρίση, νομίζουν πως μπορούν να κινούνται με λογικές του χτες που μας έφεραν εδώ. H υπόθεση αυτή δεν τελειώνει εδώ. Τα σχέδια όσων, εδώ και καιρό θέλουν να βγάλουν από τη μέση τη ΔΩΔΩΝΗ, δε θα περάσουν. Η Ήπειρος θα αντιδράσει ενιαία και συλλογικά γιατί η ΔΩΔΩΝΗ είναι σημαντικό τμήμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Στην κρίση πρέπει να απαντήσουμε με ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση του παραγωγικού ιστού”.

Σ.Σ. Συστήνουμε στον κ. Κασσή να απευθύνει τα ερωτήματά του στον πρ. Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Ευάγγελο Aργύρη, στον πρ. Πρωθυπουργό κ. Γ.Α. Παπανδρέου, στον νυν υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα τον οποίο διόρισε η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και στο νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο! 

Αυτοί ξέρουν!!!

Ας μην απευθύνει σε εμάς τους υπόλοιπους τις – για το θεαθήναι – απορίες του… Εμείς μείναμε στο αλησμόνητο “η ΔΩΔΩΝΗ είναι η Ακρόπολη της Ηπείρου…”