Πέντε οι αγοραστές για τη Δωδώνη

dodoni

dodoniΠέντε τελικά είναι οι υποψήφιοι αγοραστές για τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, καθώς από την πλειάδα όσων είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Ηπειρωτική επιχείρηση ελάχιστοι κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές.

Η Αγροτική Τράπεζα πάντως δεν έδωσε καμία παράταση στο διαγωνισμό όπως ζητούσαν σύσσωμοι οι φορείς της περιοχής ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια για πώληση της ίδιας της ΑΤΕ και για έντονο ενδιαφέρον από την τράπεζα Πειραιώς.

Σχετικά με την πώληση της Δωδώνης, η ΑΤΕ περιορίστηκε σε μία λιτή ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό τον αριθμό των δεσμευτικών προτάσεων και σημειώνει ότι οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την ίδια σε συνεργασία με τους συμβούλους πώλησης.

«Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση του πακέτου μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. υπέβαλαν εμπρόθεσμα φακέλους με δεσμευτική προσφορά πέντε (5) συνολικά υποψήφιοι, συμπεριλαμβανομένης της κοινοπραξίας των μετόχων μειοψηφίας (ΕΑΣ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας Φιλιππιάδας).

Οι φάκελοι θα ανοιχθούν και οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την ATEbank σε συνεργασία με τους Συμβούλους Πώλησης».