Πενήντα παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις στην Ήπειρο…

elas

elasΣτις 45 έφτασαν μέσα σε λίγες ώρες οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις που βεβαιώθηκαν από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας σε ολόκληρη την Ήπειρο. Παρά τα αυστηρά μέτρα, τις συνεχείς προειδοποιήσεις και τον καθημερινό βομβαρδισμό από τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχουν αυτοί που αψηφούν τα πάντα… Από την πρώτη επιβολής των μέτρων απαγόρευσης βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα παραβάσεις στην Ήπειρο. Οδηγοί κυρίως που δεν έφεραν μαζί τους κανένα έντυπο και δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την απουσία του για τις μετακινήσεις που έκαναν. Η αστυνομία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν και μετά τον συμβουλευτικό χαρακτήρα της πρώτης ημέρας δεν υπάρχει καμία επιείκεια.

Στο πρώτο εικοσιτετράωρο των ελέγχων βεβαιώθηκαν μόλις πέντε παραβάσεις.

Ο αριθμός όμως ανέβηκε κατακόρυφα στην συνέχεια καθώς στο δεύτερο βεβαιώθηκαν άλλες σαράντα πέντε φτάνοντας συνολικά τις πενήντα από την ώρα που ξεκίνησε η εφαρμογή των μέτρων.

Την… πρωτιά έχει ο Νομός Άρτας! Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας στην Άρτα βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις.

Στο Νομό Θεσπρωτίας βεβαιώθηκαν 12 όσες και στο Νομό Ιωαννίνων ενώ πιο… συνεπείς στις νέες διατάξεις για τις μετακινήσεις ήταν οι Πρεβεζάνοι καθώς οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν είναι μόλις τρεις!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν βεβαιώθηκε στην Ήπειρο καμία παράβαση για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ή εμπορικών.

πηγή: epiruspost.gr