Περάστε να παραλάβετε το πρόστιμό σας…

Τρεις ολόκληρες μέρες “εργάζεται” η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, σε μια προσπάθεια να… εξακριβώσει τα στοιχεία των περίπου 30 ατόμων που συμμετείχαν στην απογευματινή συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου!

Μαθαίνουμε, ότι τρεις μέρες μετά, κατόρθωσαν (!!!) να διαπιστώσουν την ταυτότητα άλλων 6 – πέραν των εφτά που προσήγαγαν εκείνο το βράδυ- τους οποίους κάλεσαν να… προσέλθουν στην Αστυνομική Διεύθυνση για να παραλάβουν το πρόστιμο των 300 ευρώ! Δεν γνωρίζουμε (καθώς ανάλογος κωδικός sms από το 13033 δεν υπάρχει…) αν θα τους βεβαιώσουν και πρόστιμο για… άσκοπη μετακίνηση προς το Αστυνομικό Μέγαρο της Ηγουμενίτσας!

Βέβαια, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας δεν είχε δείξει ανάλογη… πρεμούρα τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν – πάλι σε συνθήκες καραντίνας – ιερέας άνοιξε την εκκλησία παρά την απαγόρευση για να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο οι πιστοί! Τότε ο Ιερέας τη γλύτωσε με… συστάσεις!

Αν πάντως τους χρειάζονται 3 ημέρες για να διαπιστώσουν τα στοιχεία 30 – γνωστών – ατόμων, φανταστείτε πόσο χρειάζονται για να διαλευκάνουν ένα έγκλημα!