Περιοδείες του ΚΚΕ σε Παραμυθιά και Φιλιάτες

Η Κομματική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΚΚΕ στο πλαίσιο της προεκλογικής πολιτικής δραστηριότητας πραγματοποίησε περιοδεία το Σάββατο 29/4 στη λαϊκή αγορά και στην πόλη της Παραμυθιάς, με τον Θοδωρή Παπαγιάννη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε με τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής η Κομματική Οργάνωση ανέδειξε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ και στις εκλογές και στους καθημερινούς αγώνες στους χώρους δουλειάς και για κάθε λαϊκό πρόβλημα ώστε ο λαός να είναι πραγματικά πιο ισχυρός την επόμενη μέρα απέναντι στην όποια μίγματος αλλά δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει.

Την Πέμπτη 4/5 κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Παραμυθιάς του ΚΚΕ πραγματοποίησε περιοδεία στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς με την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας Χρυσηίδα Γεωργίου. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε με τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους αναδείχθηκαν τα χρόνια προβλήματα της ανεπάρκειας σε προσωπικό και εξοπλισμό (μέσα ατομικής προστασίας, παλαιά και κακοσυντηρημένα οχήματα κ.α), και της ευελιξίας του προσωπικού με συνεχείς και ξαφνικές μετακινήσεις που πραγματοποιούνται στο έδαφος της διαχείρισης των ανεπαρκειών σε προσωπικό. Τονίστηκε η αναγκαιότητα της διαμόρφωσης και υλοποίησης ενός πυροσβεστικού επιχειρησιακού σχεδιασμού πρόληψης και στην περιοχή της Παραμυθιάς και συνολικά στη χώρα. Η υποψήφια βουλευτής έκανε κάλεσμα εκλογικής ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να μπορεί από καλύτερη θέση ο λαός να ασκεί πιέσεις και να αποσπά κατακτήσεις και τόνισε την αναγκαιότητα της οργανωμένης πάλης των πυροσβεστών ενιαία μέσα από τα σωματεία τους στην κατεύθυνση της διεκδίκησης κάλυψης του συνόλου των αναγκών τους.

Σε συνέχεια της πολιτικής δραστηριότητας η Κομματική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΚΚΕ καλεί σε

συγκέντρωση στην Ποταμιά την Παρασκευή 5/5 και ώρα 9.00 μ.μ στο καφενείο «Συνάντησις» με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας Γεωργίου Χρυσηίδα

 συγκέντρωση στην Παραμυθιά το Σάββατο 6/5 και ώρα 12.00 μ.μ στην Πλατεία Καρκαμισίου με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας Γεωργίου Χρυσηίδα. (στις 10.00 π.μ τουρνουά πινγκ-πονγκ)

Κλιμάκιο της Τ.Ε Θεσπρωτίας του ΚΚΕ από αποτελούμενο από την Κατερίνα Δήμα υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην Θεσπρωτία και τους Λαέρτη Ρέγκα δημοτικό σύμβουλό Φιλιατών, Σπύρο Υφαντή πρόεδρο του σωματείου ΟΤΑ Θεσπρωτίας και Ηλία Κουτσή  μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και Δ.Σ.. Δήμου Σουλίου έκανε περιοδεία σήμερα 04/05/2023 το Φιλιάτι.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα Δημοτικά σχολεία και τον παιδικό σταθμό όπου κουβέντιασε με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα των σχολειών, της εκπαίδευσης και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Επίσης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Φιλιατών όπου έγινε κουβέντα με τους εργαζόμενους στον Δήμο Φιλιατών.

Στη συνέχεια έγινε περιοδεία στην Λαϊκή αγορά και στην πλατεία όπου συζήτησαν με τους με τον κόσμο για τα οξυμένα προβλήματα της αγροτιάς αλλά και των καταναλωτών.   

Μοιράσθηκε υλικό του ΚΚΕ για την εκλογική μάχη στις 21/05/2023 και τονίστηκε στις κουβέντες με τους κατοίκους του ακριτικού δήμου που συνεχώς υποβαθμίζεται ότι δεν υπάρχουν σωτήρες που μπορούν να βγάλουν την περιοχή από τα αδιέξοδα. Μόνο με την λαϊκή πάλη και αγωνιστική διεκδίκηση μπορεί μπορούν να έλθουν καλύτερες μέρες. Γιατί όπως διδάσκει η πείρα μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, και με την ψήφο τόσο στις βουλευτικές εκλογές όσο και στις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.