Περιφέρεια Ηπείρου: Σύσκεψη για το Παράρτημα της Ανωτάτης Σχ. Καλών Τεχνών

perifereia

Με αντικείμενο τη λειτουργία του Παραρτήματος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο Τσεπέλοβο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σύσκεψη στην Περιφέρεια, στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ζαγορίου κ. Γαβριήλ Παπαναστασίου και ο Πρύτανης της Σχολής κ. Γεώργιος Χαρβαλιάς,     που  συνοδεύονταν από στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας της Α.Σ.Κ.Τ..

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση για το γενικότερο σχέδιο της Σχολής Καλών Τεχνών, τη συνεργασία που θα υπάρχει με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και με άλλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Παράλληλα ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου σε  παρεμβάσεις που απαιτούνται στο κτίριο που παραχωρεί ο Δήμος (πρόκειται για νεότευκτο που προορίζονταν για δημαρχείο του πρώην Δήμου Τύμφης), ώστε να καταστεί λειτουργικό για τις ανάγκες της Σχολής.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, υπογράμμισε το σπουδαίο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στο Ζαγόρι, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή,  το Παράρτημα της Ανωτάτης Σχολής Τεχνών και διαβεβαίωσε τον Πρύτανη ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.