Προβάδισμα 501 ψήφων για τον Γ. Λώλο – Τελικά αναλυτικά αποτελέσματα στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Με προβάδισμα 501 ψήφων του Γιάννη Λώλου έναντι του Παναγιώτη Νταή, οδεύουν προς την αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής 15/10, οι δυο μονομάχοι για το Δήμο της Ηγουμενίτσας.

Η διαφορά είναι μόλις 3,23% και το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται τη β’ Κυριακή είναι εντελώς διαφορετικό και εν πολλοίς άγνωστο.

Οι… υποχρεώσεις ψηφοφόρων προς υποψηφίους δεν είναι πλέον πιεστικές, οι ίδιοι οι σύμβουλοι με δεδομένη τη σειρά εκλογής τους δεν θα ριχτούν με τον ίδιο ζήλο στη μάχη του σταυρού, ενώ ο άγνωστος Χ είναι οι ψηφοφόροι του τρίτου, Αντώνη Μπέζα, οι οποίοι είναι άγνωστο προς τα που θα γείρουν. Δεδομένο είναι ότι η κατεύθυνση που δίνει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δώρη Δήμα για το β’ γύρο είναι άκυρο ή λευκό.

Στα αποτελέσματα της Α’ Κυριακής, ο Γιάννης Λώλος, κερδίζει την περιφέρεια του Δήμου (Μαργαρίτι, Παραπόταμο, Πέρδικα, Σϋβοτα) χάνει όμως την Ηγουμενίτσα την οποία κερδίζει ο Παναγιώτης Νταής. Ο κ. Νταής έρχεται τρίτος στα Σύβοτα, όπου τη β’ θέση κατέλαβε ο Αντώνης Μπέζας.

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται πως θα μείνει η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Δώρης Δήμας, καθώς ξεπερνάει το όριο του 3% αλλά στην προκειμένη περίπτωση, όπως είναι διαμορφωμένος ο εκλογικός νόμος, δεν αρκεί για να εκλέξει σύμβουλο.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα στο Δήμο Ηγουμενίτσας:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά Δημοτική Ενότητα:

Κατεβάστε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά Εκλογικό Τμήμα: