Προκριματικά Πρωταθλήματος Καράτε

Πρώτοι οι συλλογοι της Ηπείρου στή συγκομηδή μεταλλίων. Επιτυχίες για τους Αθλητικούς συλλόγους Ηγουμενίτσας,Παραμυθιάς,Φιλιατών και Ιωαννίνων.

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Ηπειρώτες αθλητές στήν πρόκρηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος καράτε παίδων κορασίδων και ανδρών γυναικών πού διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 κερδίζοντας σχεδόν όλες τις κατηγορίες!!!.

250 αθλητές συμμετείχαν στις κατηγορίες παίδων κορασίδων και 50 αθλητές στίς κατηγορίες ανδρών γυναικών.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ.Κατσιούρας Χρήστος,

ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ.Κάτσινος Γεώργιος,ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗΓ κ.Κιτσαντάς Θωμάς, και ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Ηπείρου κ. Κάτσιος Νικόλαος ενώ έγινε αισθητή η απουσία άλλων φορέων από γειτονικούς Δήμους.

Απονεμήθηκαν πλακέτες στούς χορηγούς τών αγώνων απο των διοργανωτή των αγώνων κ. Γκορέζη Παναγιώτη που είναι Παγκόσμιος διαιτητής, Ομοσπονδιακός προπονητής και εκπροσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Οι προπονητές των συλλόγων κ.Γκορέζης Παναγιώτης και κ.Ραπτοπούλου Αγγελική δίνουν συγχαρητήρια στούς αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους και τους ευχονται καλή επιτυχία στούς τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος για να μπορέσουν για μια ακόμη χρονιά να συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα στους Βαλκανικούς αγώνες τον Σεπτέμβριο στήν Κύπρο.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τούς χορηγούς Ο.Λ.Η.Γ , Δήμο Ηγουμενίτσας , τον κ. Μπακολιά Σταύρο και τον κ. Μπλέτσα Δημήτριο.

Ας περιμένουμε όλοι και άλλες επιτυχίες απο τους Ηπειρώτες αθλητές και αθλήτριες του καράτε που εκπροσωπούν με τιμή την Ήπειρο.