Πρόστιμο 3.000€ σε πιτσαρία στη Σαγιάδα

Καμπάνες έπεσαν από την Αστυνομία σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο που βρέθηκαν να παραβιάζουν τα μέτρα και να σερβίρουν πελάτες.

Στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (πιτσαρία) καθώς και από 300 ευρώ πρόστιμο σε τρεις πελάτες για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Επίσης σε καφέ-ζαχαροπλαστείο στο Μέτσοβο, επιβλήθηκε πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τις επόμενες 15 ημέρες. Στους δύο πελάτες που ήταν εντός του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων. 

Εξ’ αλλου σε σύλληψη του νεαρού οικοδεσπότη στον οποίο επιβλήθηκε και πρόστιμο 3000 ευρώ και στη βεβαίωση 17 ακόμα παραβάσεων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Ιωάννινα, για διοργάνωση συνάθροισης στην οικία του με τη συμμετοχή 8 ακόμη ατόμων, στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους (600) ευρώ στο καθένα για παραβίαση περιορισμού κίνησης και υγειονομικών μέτρων.

Το τελευταίο 24ωρο από τους ελέγχους της Αστυνομίας στην Ήπειρο βεβαιώθηκαν συνολικά 94 παραβάσεις με τις 53 από αυτές να αφορούν σε μετακινήσεις.