Πυρ και μανία ο Αντιπεριφειρειάρχης…

pitoulis_thomas

Τα διαχρονικά λάθη, κομμάτων, παρατάξεων και προσώπων στην υπόθεση του λιμανιού και της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης στο Δήμο, ανέδειξε ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Κι έτσι έκανε την διαφορά σε μία συνεδρίαση που όλοι έκαναν μπαλάκι τις ευθύνες…

Ο Αντιπεριφερειάρχης επέρριψε διαχρονικά ευθύνες στις διοικήσεις του ΟΛΗΓ, εξαιρώντας μόνο μία, οι οποίες είχαν την νοοτροπία τσιφλικά, όπως είπε…

Αλλά και στις δημοτικές αρχές… Ακόμη και για πολύ απλά πράγματα!

«Βγήκαν τα ναυτάκια να κάνουν τον τροχονόμο στην παραλιακή επί δημαρχίας Κάτσινου. Και συνεχίζουν ακόμη. Τους δείχνω άδεια ταχύπλοου όταν με σταματάνε…» είπε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο καυτηριάζοντας έτσι την ανοχή που έδειξαν οι δημοτικές αρχές στην απόφαση να βεβαιώνει το Λιμεναρχείο τροχονομικές παραβάσεις για λογαριασμό του ΟΛΗΓ, αντί η Τροχαία για λογαριασμού του Δήμου..

Αν λοιπόν σε δέκα χρόνια δεν λύθηκε ένα τόσο απλό θέμα καταλαβαίνει ο καθένας πόσα θα χρειαζόταν για να βρεθεί λύση για την χερσαία ζώνη…

Φυσικά περιέλουσε και τον κυβερνητικό βουλευτή ο οποίος απουσίαζε… «που είναι ο κυβερνητικός βουλευτής… χάνει ψήφους που δεν είναι εδώ… κι όχι μόνο από εδώ μέσα, αλλά από την κοινωνία…»

πηγή: epiruspost.gr