Στάση εργασίες και συγκέντρωση από το Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα

Εργαζόμενες – Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καταγγέλλει ως απαράδεκτη και καταδικαστέα την απόφαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασιούλα να διορίσει ως μετακλητή υπάλληλο στη Βουλή την υπόδικη, ηγετικό στέλεχος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και σύζυγο του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια. 
Η απόφαση αυτή μάλιστα, μόλις λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης της εγκληματικής οργάνωσης, των δολοφόνων του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και πολλών άλλων εγκληματικών πράξεων, αποτελεί το ελάχιστο πρόκληση αγανάκτηση και οργή για κάθε εργαζόμενο, δημοκράτη και πάνω απ’ όλα των ίδιων των θυμάτων της ρατσιστικής φασιστικής βίας, γι’ αυτό και απαιτούμε να ανακληθεί αμέσως. 
Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αποφάσισε 3ωρη (11πμ-2μμ) στάση εργασίας σε όλους τους εργασιακούς χώρους την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, και σας καλεί στην κινητοποίηση που οργανώνει με τα σωματεία μέλη της δύναμης του να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να χύνουν το ρατσιστικό φασιστικό τους δηλητήριο. 
Την ημέρα εκείνη δίνεται η ευκαιρία στο δικαστικό σώμα να πάρει μια απόφαση που θα το καταστήσει ασπροπρόσωπο και θα αποκαταστήσει την τιμή της δικαιοσύνης. Η απόφαση αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη παρά μόνο η καταδίκη των ναζιστικών εγκληματικών πράξεων και των ηθικών και φυσικών αυτουργών τους. 
Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δε θα πεθάνει μονός, τσάκισε τον. 

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας στις 11πμ. 
Επίσης η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου την Τετάρτη 7 Οκτώβρη το απόγευμα στις 19.30 καλεί τις διοικήσεις των σωματείων του, τους αντιπροσώπους του και κάθε αγωνιστή εργατοϋπάλληλο, σε σύσκεψη στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία του συλλαλητηρίου που έχει αποφασιστεί για τις 13 Οκτώβρη, δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος ενάντια στην επιθετική αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, με το διεκδικητικό πλαίσιο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.