Στο έλεος της βροχής και πάλι…

ladoxwri2
ladoxwri2Μόλις 3 μέρες μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της Τρίτης και με τις λάσπες ακόμα νωπές στους δρόμους, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις, το χειρότερο σενάριο βλέπουν να ξετυλίγεται μπροστά τους κάτοικοι, καταστηματάρχες αλλά και ο κρατικός μηχανισμός την αποψινή νύχτα στην Ηγουμενίτσα.
Η δυνατή βροχόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ξανά με λασπόνερα η παραλιακή οδός, πέριξ του λιμανιού,  από το ύψος της αστυνομίας μέχρι και το 2 Δημοτικό Σχολείο της πόλης. 

Άντρες του λιμενικού και της τροχαίας έχουν διακόψει την κυκλοφορία, ενώ οι περίοικοι με ξύλα προσπαθούν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν τα νερά να μπουν για μιά ακόμη φορά σε σπίτια και επιχειρήσεις.
Επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός Δήμου και Περιφέρειας, και όλοι περιμένουν τη βροχή να κοπάσει ευχόμενοι τα δύο ρέματα Γραικοχωρίου και Λαδοχωρίου να ανταπεξέλθουν αυτή τη φορά στον όγladoxwri1κο του νερού…

Έκλεισε επίσης μετά τα μεσάνυχτα και πάλι ο δρόμος Ηγουμενίτσας – Πλαταριάς αφού καταπτώσεις βράχων σε δύο σημεία (Πετρέλαια και Καλάμι) καθιστούν αδύνατη τη διέλευση οχημάτων. Στα παραπάνω σημεία έχουν ήδη μεταβεί μήχανήματα της Περιφέρειας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους οδηγούς και στην Ε.Ο στο Μαυρούδι, αφού το οδόστρωμα έχει καλυφθεί ολοσχερώς από νερά…