Συλλήψεις σε Άρτα και Γιάννενα για μεταφορά λαθρομεταναστών

elas

elasΣύλληψη αλλοδαπού στην Άρτα, για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Συνελήφθη, χθες (03.07.2012) το μεσημέρι, στην Ιόνια Οδό Άρτας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,  για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 48χρονος, διαπιστώθηκε ότι  μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 30, 20 και 22 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. 

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας τρεις  (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν, χθες  (03-07-2012) το μεσημέρι στο 13ο χλμ της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ),   δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά τριών (3) μη νόμιμων  μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 23χρονος, διαπιστώθηκε ότι  μετέφερε από κοινού με τον 24χρονο προς το εσωτερικό της χώρας τρεις (3) ομοεθνείς τους, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. 

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 23χρονου διακινητή εκκρεμούσε μέτρο διοικητικής απέλασης από τη Χώρα.  

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  κατασχέθηκε. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.