ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

elas

elasΣύλληψη δύο ημεδαπών στη Γλυκή Θεσπρωτίας, για  παράβαση της Νομοθεσίας περί αιγιαλού και παραλίας

Σύλληψη ημεδαπού για τροποποίηση άδειας λειτουργίας καταστήματος,  στο Μέτσοβο Ιωαννίνων

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για κλοπή


Σύλληψη δύο ημεδαπών στη Γλυκή Θεσπρωτίας, για  παράβαση της Νομοθεσίας περί αιγιαλού και παραλίας

Συνελήφθησαν χθες (02.09.2012) το μεσημέρι στη  Γλυκή Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 46 ετών,  στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή της Νομοθεσίας «περί αιγιαλού και παραλίας» και του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, διότι είχαν προβεί αυθαίρετα στην κατασκευή ξύλινης εξέδρας και κρεμαστής γέφυρας εντός του ποταμού Αχέροντα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Σύλληψη ημεδαπού για τροποποίηση άδειας λειτουργίας καταστήματος,  στο Μέτσοβο Ιωαννίνων

Συνελήφθη, χθες (02-09-2012) το μεσημέρι στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, 51χρονος ημεδαπός,  διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας τροποποιήσει ουσιωδώς τους όρους της άδειας λειτουργίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για κλοπή

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού Ρομά για κλοπή σε στάβλο στο Καστρί Θεσπρωτίας.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 22χρονος, το μεσημέρι της 31-08-2012,  αφαίρεσε λαμαρίνες και διάφορα εργαλεία από στάβλο ιδιοκτησίας, 40χρονου ημεδαπού στο Καστρί Θεσπρωτίας,

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.