Συμμετοχή Περιφέρειας Ηπείρου σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού

epimelhthrio_logo

Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο (05-07.03.2024)

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στις παρακάτω εκθεσιακές δράσεις και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν:

  1. Έκθεση Τουρισμού «Ι.Τ.Β.» στο Βερολίνο, 05-07 Μαρτίου 2024, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως και στην οποία δίνεται βαρύτητα στις Β2Β συναντήσεις. Η Περιφέρεια Ηπείρου πρόκειται να συμμετέχει στην έκθεση με φυσική παρουσία ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.
  2. Έκθεση Τουρισμού «FERIENMESSE WIEN» στη Βιέννη, 14-17 Μαρτίου 2024, σε περίπτερο του ΕΟΤ,
  3. Έκθεση Τουρισμού «Ταξίδι» στη Λευκωσία της Κύπρου», 19-21 Απριλίου 2024, σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ.

Η Περιφέρεια Ηπείρου καλεί τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση τουρισμού Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο (5-7 Μαρτίου 2024), φιλοξενούμενες στο περίπτερό της  με φυσική παρουσία για να επικοινωνήσουν με ταξιδιωτικούς πράκτορες και το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την  ανάπτυξη συνεργασιών και την προώθηση του προορισμού και των επιχειρήσεών τους.

Καλούμε τα μέλη μας επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες του στην έκθεση τουρισμού Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο,  να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 στο e-mail: i.markoula@php.gov.gr. Πληροφορίες: κα Ιουλία Μαρκουλά, τηλ. 2651364142.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με έντυπο ενημερωτικό υλικό, μπορούν να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13.00 μ.μ.  

Οι σχετικές προσκλήσεις με αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε έκθεση καθώς και οι φόρμες συμμετοχής είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας www.e-thesprotias.gr στο πεδίο «Αποστολές – Εκθέσεις – Συνέδρια, Ημερίδες».

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας