Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομα τυχερά παίγνια στα Ιωάννινα

elas

elasΣυνελήφθησαν  χθες (08-01-2012) το βράδυ, σε κατάστημα «καφετέρια» στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ιωαννίνων,   μία  40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρωσίας και μία 61χρονη ημεδαπή, για παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για την διεξαγωγή τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων, αστυνομικοί ενήργησαν έλεγχο στο ανωτέρω κατάστημα, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. Ως προσωρινά υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος συνελήφθη η 40χρονη υπήκοος Ρωσίας,  η οποία είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία  δύο (2) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα,  με λογισμικό πρόγραμμα, στα οποία διενεργούνταν το απαγορευμένο παίγνιο «τρίλιζα».
Παράλληλα οι αστυνομικοί κατά την είσοδο τους στο κατάστημα εντόπισαν επ΄ αυτοφώρω την 61χρονη ημεδαπή να συμμετέχει στη διεξαγωγή  του τυχερού ηλεκτρονικού παιγνίου  στο παιγνιομηχάνημα.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (194) ευρώ εντός της ταμειακής μηχανής του καταστήματος και το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ στα παιγνιομηχανήματα ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο παιγνιομηχανήματα.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν σήμερα (09-01-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.