Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

elas

elasΣτοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:

  • Συνελήφθη, στην Κακαβιά Ιωαννίνων,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια, κατά συναυτουργία.
  • Συνελήφθη, στην Ηγουμενίτσα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας  44χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Δομοκού.
  • Συνελήφθη, στα Ιωάννινα,  από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας  62χρονος  ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για κλοπή.
  • Συνελήφθη, στην Ηγουμενίτσα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας  35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.