Σχόλιο του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για την ανάθεση του ΟΛΗΓ και την παραίτηση του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Β. Γιόγιακα

Η ΟΛΗΓ ΑΕ, είναι φανερό πως ακόμα και τώρα μετα το ξεπούλημα της στον όμιλο Grimaldi (με κρυπτόμενη τη σύμβαση παραχώρησης και με αβέβαιο το μέλλον της χερσαίας ζώνης) συνεχίζει σταθερή στην πολιτική των απευθείας αναθέσεων, οι οποίες συνολικά ξεπερνούν τις 2.000.

Τελευταίο κρούσμα η απευθείας ανάθεση για την υπηρεσία προετοιμασίας και παρουσίασης ομιλίας –συγγραφή κειμένου και παρουσία σε Power Point- με θέμα τις «πράσινες δράσεις» σε εταιρία της οποίας διευθυντικό στέλεχος είναι ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ.

Μετά την αποκάλυψη του θέματος και την προκληθείσα παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους ο βουλευτής Θεσπρωτίας, μπορεί να δήλωσε άγνοια, ωστόσο ακόμα και έτσι να είναι, φανερώνεται ανεπάρκεια γνώσης των πεπραγμένων του άμεσου περιβάλλοντος του, γεγονός που αποδεικνύει την ελαφρότητα του Κυβερνόντος κόμματος στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος, διότι την ώρα που κάθε ελληνικό νοικοκυριό στενάζει από την ακρίβεια «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια» .