Σωστή και ισοροπημένη διατροφή από την παιδική ηλικία!

vegas

vegasΕξατομικευμένη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά πάνω απ’ όλα έμφαση στη σωστή, ισορροπημένη διατροφή, από την παιδική κιόλας ηλικία, απαιτείται σύμφωνα με τον παιδίατρο κ. Δημήτρη Δημάκο, ο οποίος έδωσε πολύτιμες κατευθύνσεις στους γονείς που παρευρέθησαν στη χθεσινή κοπή πίτας της Vegas Cosmetics & Vital στο Πνευματικό Κέντρο “Πάνθεον” της Ηγουμενίτσας.

“Το χτίσιμο του οργανισμού ξεκινά απ’ την παιδική ηλικία γι’ αυτό πρέπει να δίδεται μεγάλη προσοχή στη διατροφή των παιδιών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δημάκος για να συνεχίσει: “Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλές φορές έχει παρατηρηθεί ότι πρόβλημα στη διατροφή, δημιουργεί προβλήματα στη μάθηση ή και στη συγκέντρωση των παιδιών”.

vegas2Στην εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Vegas Team Ηγουμενίτσας, δόθηκε μεγάλη έμφαση στο ευαίσθητο κομμάτι που σχετίζεται με την ανθρώπινη υγεία. Την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της, που χαρακτηρίζονται απ’ την υψηλή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή, έκανε η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου στη Θεσπρωτία κ. Χρυσούλα Μιχαλά, ενώ στα τέσσερα νέα διατροφικά συμπληρώματα που μόλις κυκλοφόρησαν (Α – Λιποϊκό Οξύ, Κουρκουμάς, Active Balance και Q10 – OMEGA3), αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Δικτύου που αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, κ. Βασίλης Αθάνατος.

Λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών κόπηκαν συνολικά 3 πίτες (!!!) ενώ εκτός από τους νικητές που βρήκαν τα φλουριά, μοιράστηκαν και περισσότερα από 40 δώρα που προσέφεραν με μεγάλη αγάπη οι επαγγελματίες της περιοχής.

Και του χρόνου με υγεία!!!