Σύσσωμοι οι φορείς του τόπου στην απεργία: Έσπειραν ανέμους ας τους δώσουμε τις θύελλες που δικαιούνται…μόνο που θεριστές θα είμαστε εμείς….

Το μήνυμα πρέπει να περάσει στη κυβέρνηση….

Έχει εξαντλήσει κάθε νοητό και μη όριο ανοχής…

Εμείς δεν νιώθουμε ούτε ένοχοι, ούτε και συνένοχοι για το χάλι που έχει δημιουργήσει…και κατ’ επέκταση δημιουργηθεί….

Η κυβέρνηση είναι δέσμια του εαυτού της και όχι ο λαός δέσμιος της κυβέρνησης….

Εμείς δεν έχουμε υπογράψει καμία συμφωνία με καμία τρόικα του κόσμου….

Τέτοιες συμφωνίες που προδίδουν την αξιοπρέπεια μας ως πολίτες και μας υποβαθμίζουν σε υπό – λαό των δανειστών μας σε αδαείς υπανθρώπους εμείς δεν αναγνωρίζουμε…και εννοείται ότι δεν τις τηρούμε….

Η κυβέρνηση όπως έστρωσε ας κοιμηθεί, ή καλύτερα μάλλον δεν θα κοιμηθεί θα βιώσει έναν ολοζώντανο εφιάλτη…που θα μοιάζει για τους Έλληνες ως λυτρωμός….

Θα βιώσει την απόλυτη απαξίωση της, ας νομοθετεί μερόνυχτα….τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορεί να ισχύσει στην πράξη…τίποτα απ’ όλα αυτά που παραβιάζει συστηματικά τα θεσμοθετημένα συνταγματικά μας δικαιώματα δεν μπορεί να ισχύσει και ιερή μας υποχρέωση είναι μόνο η ανυπακοή στην πιο βρώμικη επέλαση κατά των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού στη ιστορία της μεταπολίτευσης…τόσο βρώμικη και αφήνει εκτεθειμένη ολόκληρη την μεταπολιτευτική περίοδο να μοιάζει με φάρσα…..

Σύσσωμοι οι φορείς κατεβαίνουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις αυτής της εβδομάδος και όσοι δεν το έχουν αποφασίσει ας το πράξουν πρώτα για τον εαυτό τους, έπειτα για το διπλανό τους, για την κοινωνία και το αύριο των παιδιών τους…

Είναι καιρός η κυβέρνηση των απατρίδων εκπροσώπων να πάρει το μήνυμα της, είναι καιρός να φύγουν και να πάνε στην αφάνεια της  ιστορίας και στο πουθενά όπου ανήκουν….έσπειραν ανέμους, είναι καιρός να τους δώσουμε τις θύελλες που δικαιούνται….μόνο που θεριστές θα είμαστε εμείς….