Τίμησε το παρελθόν και παρουσίασε το μέλλον!

thesprotos on

thesprotos onΣτην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Πάνθεον, η ΠΑΕ Θεσπρωτός, τίμησε το παρελθόν και παρουσίασε το μέλλον, σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στα πλαίσια της νέας πορείας που χαράσσει η ομάδα, που πλέον θα αγωνίζεται στη Football  League 2.

Παρόντες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ιωάννης Λώλος, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλειος Γιόγιακας και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι οποίοι στο σύντομο χαιρετισμό τους εξέφρασαν τις ελπίδες αλλά και τις ευχές όλων για καλή πορεία!

Αναφορά στην αναδιοργάνωση της ομάδας έκανε ο πρόεδρος του Θεσπρωτού, Νικόλαος Τσιάπος και ο προπονητής Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν στο κοινό η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής και το τεχνικό team και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Ταυτόχρονα στην κατάμεστη αίθουσα του «Πάνθεον» βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου: οι Πέτρος Αναστασίου, Γιώργος Ιωάννογλου, Πέτρος Καίσαρης, Ηλίας Κομίνης (το βραβείο παρέλαβε ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Κομίνης), Νίκος Λιάκος, Δημήτρης Παπανδρέου και Χρήστος Τσώτος.