Τα αποτελέσματα των εκλογών στον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Με την συμμετοχή 455 (σε σύνολο 506 εγγεγραμμένων) υπαλλήλων της αυτοδιοίκησης του νομού, πραγματοποιήθηκαν εχτές οι εκλογές για τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας.

Τα αποτελέσματα:

Εγγεγραμμένοι 506
Ψηφίσαν 455
Λευκά 3
Άκυρα 8
Έγκυρα 444

Εκλέγονται:

Για το ΔΣ (5 έδρες η ΔΑΣ, 2 έδρες η Ανεξάρτητη Κινηση)
1. Σπύρος Υφαντής (ΔΑΣ) 267
2. Χρήστου Αλεξάνδρα (ΔΑΣ) 136
3. Σουζάνα Καπνίση (Ανεξάρτητη Κινηση) 117
4. Δημήτριος Νάτσης (ΔΑΣ) 100
5. Ερρικέτη Γκαμπρέλα (ΔΑΣ) 96
6. Στέργιος Μαλαγκάρας (ΔΑΣ) 91
7. Νικηφορος Σταύρου (Ανεξάρτητη Κινηση) 63

Για την ελεγκτική (2 έδρες η ΔΑΣ, 1 έδρα η Ανεξάρτητη Κινηση)
1. Πηνελόπη Κουλοκούρη 160 (ΔΑΣ)
2. Αρετή Παππά (ΔΑΣ) 122
3. Αναστασία Ρέτζου (Ανεξάρτητη Κινηση) 100

Η Δ.Α.Σ. ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας για το αποτέλεσμα των εκλογών του Συλλόγου

Share Button

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζομένους των Δήμων του νομού Θεσπρωτίας που με την ψήφο τους στις εκλογές την Τρίτη 9 Απριλίου έδωσαν στην ΔΑΣ την καθαρή πλειοψηφία.
Δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μέσα και έξω από το ΔΣ, την προσπάθεια για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους, ότι θα δώσουμε τη μάχη ανυποχώρητα, αδιάλλακτα για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, σε σύγκρουση με όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν να οδηγήσουν το Σωματείο μας στην αδράνεια.
Συνάδελφοι πήραμε μία τίμια και καθαρή νίκη
Δεν τάξαμε σε κανένα μονιμοποιήσεις
Δεν τάξαμε λαγούς με πετραχήλια
Δεν βάλαμε Δημάρχους Αντιδημάρχους , υποψηφίους βουλευτές και τα μεγάλα κεφάλια της ΠΟΕ ΟΤΑ να πουν μια καλή κουβέντα στους συναδέλφους ή και ακόμη χειρότερα να τους πιέσουν να μας ψηφίσουν.
Αυτές τις τακτικές της δεκαετίας του ΄80 είναι που θέλουμε να πολεμήσουμε και να ξεριζώσουμε.
Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δώσατε και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για τα νόμιμα δικαιώματά μας.

H «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας» για το αποτέλεσμα των εκλογών του Συλλόγου

Share Button

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ».

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» απέσπασε το 32,2% των ψήφων των Συναδέλφων και έβγαλε δύο (2) έδρες στο Δ.Σ. και μία (1) έδρα στην Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου. Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εκπροσωπείται ο Δήμος Σουλίου στα όργανα του Συλλόγου με εκπρόσωπο της Παράταξής μας.
Τιμώντας την ψήφο σας, δεσμευόμαστε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια συμφέροντα όλων των εργαζομένων, άσχετα με το τι ψήφισαν, με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές, χωρίς παρασκηνιακές δοσοληψίες, συμφωνίες και μικροπρεπείς παλαιοκομματικούς συμβιβασμούς.

Ευχαριστούμε και τους συναδέλφους που δεν μας ψήφισαν αλλά συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές και δεσμευόμαστε απέναντί τους να προσπαθήσουμε περισσότερο. Τέλος ευχαριστούμε τον Δικηγόρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την άρτια διεξαγωγή της Εκλογικής Διαδικασίας!

Συγχαίρουμε δε όλους τους υποψηφίους που εκλέχθηκαν με οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο καλώντας τους να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της λειτουργίας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με ένα και μοναδικό στόχο, το συμφέρον των Εργαζομένων!!!
Ηγουμενίτσα, 10/04/2019.

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ