Τα αστυνομικά συμβάντα της ημέρας

elas

elasΣυνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές, οδηγοί λεωφορείου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας  έναν λαθρομετανάστη

Συνελήφθη στα Ιωάννινα, 38χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο – Το ύψος των οφειλών ανέρχεται σε 325.351,71 ευρώ

Συνελήφθη αλλοδαπή, η οποία ωθούσε στην επαιτεία την ανήλικη κόρη της, στα Ιωάννινα.

Συνελήφθη αλλοδαπή, η οποία ωθούσε στην επαιτεία την ανήλικη κόρη της, στα Ιωάννινα.

Συνελήφθη, σήμερα (18/09/2012) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας,  η οποία προωθούσε στην επαιτεία την 5χρονη  κόρη της.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε, ύστερα από καταγγελία, ότι η 27χρονη γυναίκα,  προωθούσε σε επαιτεία το ανήλικο παιδί της στην πόλη των Ιωαννίνων, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους περαστικούς.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.Συνελήφθη στα Ιωάννινα, 38χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο

Το ύψος των οφειλών ανέρχεται σε 325.351,71 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (18-09-2012) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός,   κατηγορούμενος για κατ΄ εξακολούθηση οφειλές προς το Δημόσιο.

Το ύψος των οφειλών  του ανέρχεται σε  325.351,71 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές, οδηγοί λεωφορείου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας  έναν λαθρομετανάστη

Συνελήφθησαν σήμερα (18-09-2012) λίγο μετά τα μεσάνυχτα  στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 45 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έναν ομοεθνή τους, μη νόμιμο μετανάστη.

Ειδικότερα, οι δύο (2) διακινητές ως οδηγοί τουριστικού λεωφορείου, αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, διευκόλυναν τη είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε έναν λαθρομετανάστη, ηλικίας  43 ετών.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο,  διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος λαθρομετανάστης   ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών ενώ του είχε γίνει και άρνηση εισόδου στα σύνορα της χώρας μας. 

 Κατασχέθηκαν:

·         το λεωφορείο.

·         το χρηματικό ποσό των (6.555) ευρώ και (18.600) leke Αλβανίας, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

·         τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.