Τα παράδοξα μιας υπουργικής σύσκεψης!

Μία σύσκεψη με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα οργανώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Θεσπρωτία για να καταφανεί η αποτελεσματικότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, με διάφορα παράδοξα!

Η σύσκεψη έγινε στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Φιλιατών! Στην σύσκεψη δεν κλήθηκαν οι οργανώσεις και οι σύλλογοι των κλάδων του πρωτογενούς τομέα όπως θα ήταν το λογικό αλλά μεμονωμένοι παραγωγοί.

Η σύσκεψη δεν οργανώθηκε από το γραφείο του Υπουργού –μάλλον δεν θα προλάβαιναν- αλλά από τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτά ως προς το διαδικαστικό κομμάτι..

Στο ουσιαστικό τώρα, ο Υπουργός άκουγε το πρόβλημα ή το παράπονο του κάθε παραγωγού με προσοχή. Και αμέσως καλούσε από το κινητό του τηλέφωνο τον Πρόεδρο του αρμόδιου Φορέα – ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ- ζητώντας να το εξετάσει με προσοχή και να απαντήσει άμεσα!

Σε κάποιες περιπτώσεις για να καταστεί το ενδιαφέρον πιο πειστικό το τηλέφωνο έμπαινε και σε ανοιχτή ακρόαση!

Όλα αυτά δεν αποτελούν πληροφορίες αλλά συνέβαιναν παρουσία των μέσων ενημέρωσης!

Κι αφού τα περισσότερα είχαν ειπωθεί ένας από τους παριστάμενους ανέφερε στον Υπουργό την αυτοκτονία κτηνοτρόφου της Θεσπρωτίας ο οποίος είχε φτάσει σε απόγνωση καθώς δεν μπορούσε ούτε να ταίσει το κοπάδι του..

Ε, κάπου εκεί, με την παρέμβαση του γαλάζιου βουλευτή, η σύσκεψη έλαβε τέλος… Απάντηση δεν δόθηκε ποτέ!

πηγή: epiruspost.gr