ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

75439261-423908161855723-2024598049476575232-n

Με αρκετό κέφι και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην  ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ(Ε.Ι.Ν.), Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ που φέτος ήταν αφιερωμένη στην ταινία – ντοκιμαντέρ ωδή στη Λευτεριά του  ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΄΄ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ΄΄

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του συλλόγου Υφαντή Σπύρο και προβολή απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ . Η συναυλία ολοκληρώθηκε από τον πάντα μελωδικό και εκφραστικό Ντούσκα  Σταύρο  και την ορχήστρα του, που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Ευχαριστούμε θερμά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όσους συμμετείχαν και εργάστηκαν για αυτήν, αλλά και τους αφανείς ήρωές της.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς Ντούσκα Σταύρο και Χρήστου Αλέξανδρο και τις τραγουδίστριες Γεωργίου Αγγελική και Γεωργίου Χρυσηίδα. Επίσης ευχαριστούμε τον καλλιτέχνη Κωστούλη Ανδρέα που φιλοτέχνησε το πορτραίτο καθώς και την αφίσα της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που για μία ακόμη χρονιά ήσασταν εδώ και βοηθήσατε με τη συνεχή παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια, να γίνει η ετήσια αυτή εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, θεσμός.

Ανανεώνουμε το καλλιτεχνικό μας ραντεβού για του χρόνου και σας ευχόμαστε καλούς αγώνες.

ΤΟ ΔΣ