Την… επιστροφή στην Κέρκυρα της Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού, ζητά το ΚΙΝΑΛ

“Αναγκαία” χαρακτηρίζει την επιστροφή στη “φυσική έδρα της Κέρκυρας” της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, από την Ηγουμενίτσα, ο βουλευτής Κέρκυρας και Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΚΙΝΑΛ, Δημήτριος Μπιάγκης.

Ο κ. Μπιάγκης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του  πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, συνάντηση εργασίας με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορείου Ιονίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για διάφορα αιτήματά τους, μεταξύ των οποίων και τη θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου για την Κέρκυρα και την Θεσπρωτία.

Επίσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο βουλευτής στο σχετικό δελτίο τύπου “τόσο οι εκπρόσωποι της Ένωσης όσο και ο Βουλευτής, συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία η επιστροφή στην φυσική έδρα της Κέρκυρας από την Ηγουμενίτσα της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος με περιοχή δικαιοδοσίας τους Νομούς Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας”.

Η έδρα της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του λιμενικού μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα στις 29 Αυγούστου του 2014, όταν το ΚΙΝΑΛ, του οποίου τομεάρχης Ναυτιλίας είναι ο κ. Μπιάγκης, συγκυβερνούσε με τη ΝΔ.