Τιμήθηκαν από το Δήμο Ιωαννιτών οι Ολυμπιονίκες Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας

NOI6

NOI6Τους πρωταθλητές κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, οι οποίοι κατέκτησαν την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τίμησε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννιτών απονέμοντάς τους το ασημένιο μετάλλιο της πόλης.

Παράλληλα τιμήθηκαν οι προπονητές τους Ευθύμιος Βλάχος και Απόστολος Παλαιοπάνος, όπως και ο πρόεδρος του ΝΟΙ Σωτήρης Στάμος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Γιωτίτσας συνεχάρη τους δύο Ολυμπιονίκες και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του Ναυτικού Ομίλου για τις μεγάλες χαρές που έχουν δώσει στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος υπογράμμισε ότι η συνεχής προσπάθεια όλων των ανθρώπων του ΝΟΙ αποδεικνύει ότι τα Γιάννινα παραμένουν η μητρόπολη της κωπηλασίας με διεθνή αναφορά.

«Η μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Τσίλη και του Γιώργου Τζιάλλα μας κάνει υπερήφανους. Και για να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία χρειάστηκαν πολλές θυσίες και κυρίως τη συμπαράσταση όλων των δικών τους ανθρώπων. Η Διοίκηση του Ομίλου, οι προπονητές, η οικογένειά τους και οι φίλοι τους στάθηκαν στο πλευρό τους… Τους υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και είμαστε σίγουροι ότι η πορεία νίκης του ΝΟΙ θα συνεχιστεί…» τόνισε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Τους δύο Ολυμπιονίκες συνεχάρησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Γκόντας και της παράταξης ΔΡΑΣΥ Στέφανος Σκοπούλης.

Τις ευχαριστίες της οικογένειας του ΝΟΙ προς το Δημοτικό Συμβούλιο μετέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Σωτήρης Στάμος. «Η βραδιά είναι ξεχωριστή γιατί η αναγνώριση και η επιβράβευση έρχεται από την πόλη μας. Είναι μία κορυφαία στιγμή και αποτελεί τη δικαίωση της προσπάθειάς μας….» τόνισε ο κ. Στάμος και ζήτησε από το Δήμο να συνεχίσει να στηρίζει το Ναυτικό Όμιλο και τους αθλητές της περιοχής.