Το κοινό των Ηπειρωτών για τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών

Μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ήπειρο, που μας κατέταξαν στη  θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Ηπείρου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλους όσοι πλαισίωσαν τα ψηφοδέλτιά μας, στήριξαν την προσπάθεια για αλλαγή των δεδομένων στην περιφερειακή αρχή και συμπορεύτηκαν μαζί μας σ’αυτόν τον αγώνα.

Είχαμε στη διάθεσή μας πολύ λίγο χρόνο για να φτάσουμε το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας στους πολίτες της Ηπείρου, αλλά -παρά τις δυσκολίες-  καταφέραμε να καταγράψουμε ένα ποσοστό που δεν μας ικανοποιεί μεν αλλά, λαμβάνοντας υπόψη τα πανελλαδικά αποτελέσματα, μας επιτρέπει να πούμε ότι ο αγώνας μας δεν πήγε χαμένος.

Μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους που εκλέγονται και στις 4 ΠΕ θα δώσουμε τον αγώνα της εκπροσώπησης μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, πασχίζοντας αυτά που υποσχεθήκαμε: δημοκρατική και ουσιαστική λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου, διαφάνεια στις αποφάσεις, κριτική  και επαγρύπνηση.

Η περιφερειακή μας παράταξη «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» θα συνεχίσει το έργο της  και μέσα στην κοινωνία με όλους τους υποψηφίους της, χτίζοντας τη συνέχεια στην αυτοδιοικητική μας παρουσία.