ΦΩΣ: Λούρος και Σαγιάδα αναδεικνύουν περιβαλλοντικούς βομβιστές!

Τοποθέτηση για τα περιβαλλοντικά δρώμενα στην Ήπειρο, έδωσε στη δημοσιότητα το “ΦΩΣ”, ο νέος αυτοδιοικητικός συνδυασμός, με επικεφαλής τον Λάμπρο Γεωργόπουλο, που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Στον ποταμό Λούρο, μέσω των συνηθισμένων πλέον απ’ ευθείας αναθέσεων, μετέτρεψαν άνευ λόγου τον ποταμό, σε κάτι που περισσότερο μοιάζει με επαρχιακή οδό, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό περιβαλλοντικό ατόπημα! Η αλαζονεία έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που ακούσαμε πως φταίει οτιδήποτε πλην αυτών. Των “αλάνθαστων”. Mέχρι και… τα ιχθυοτροφεία.

Στη Σαγιάδα, άπαντες δηλώνουν ενάντια στην τοποθέτηση μιας περιβαλλοντικής βόμβας στην καρδιά μιας περιοχής με μεγάλες δυνατότητες πρωτογενούς παραγωγής. Ωστόσο, με έναν αριστοτεχνικό τρόπο, σε απόλυτα διαμορφωμένο, ελεγχόμενο και εύφορο έδαφος προσχηματικών αντιδράσεων, τοποθετημένων υποτελών και αλεξιπτωτιστών εξυπηρετητών συμφερόντων, όλα προχωράνε κανονικά!

Στη δική μας ζυγαριά, η προστασία του οικοσυστήματος της Ηπείρου δεν θα μπει ποτέ χαμηλότερα από τις απ’ ευθείας αναθέσεις. Όπως επίσης, η προστασία των τοπικών επιχειρήσεων και της οικονομίας της περιοχής, είναι ασύγκριτης βαρύτητας σε σχέση με τα κεντρικά συμφέροντα των Αθηνών! Η Ήπειρος θα υπερέχει! Την επιλογή, θα την έχετε στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές! 

Νίκος Βακολίδης (Τομέαρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας – ΦΩΣ)