Χρ.Σπίρτζης-Μ.Κάτσης-Γ.Ραγκούσης και 49 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Έργα και ημέρες διακυβέρνησης Μητσοτάκη στο Υπερταμείο

Σοβαρές καταγγελίες κακοδιοίκησης και ποινικά ελεγκτέων πράξεων στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και στα ΕΛΤΑ

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και από κοινού οΧρήστος Σπίρτζης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, ο Μάριος Κάτσης, Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Γιάννης Ραγκούσης,Τομεάρχης Διαφάνειας, καθώςκαι 49Βουλευτές, τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Υπερταμείο και τις σχετικές σοβαρές καταγγελίες κακοδιοίκησης, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, απευθείας αναθέσεων, αναξιοκρατίας και ποινικά ελεγκτέων πράξεων στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και στα ΕΛΤΑ.

Αθήνα, 20 Απριλίου 2023

Κοινή Ερώτηση  και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων των Χρήστου Σπίρτζη,Μάριου Κάτση και Γιάννη Ραγκούσηκαι 49Βουλευτών και Βουλευτριώντου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, ζητώντας απαντήσεις για  τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Υπερταμείο και τις σχετικές σοβαρές καταγγελίες κακοδιοίκησης, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, απευθείας αναθέσεων, αναξιοκρατίας και ποινικά ελεγκτέων πράξεων στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και στα ΕΛΤΑ.

Συγκεκριμένα,  σοβαρές καταγγελίες έχουν λάβει χώρα, που αφορούν στη σύνθεση του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), γνωστής ως Υπερταμείο, που παραπέμπουν σε ανεξήγητες παραιτήσεις μελών ΔΣ από Νοέμβριο 2021 – Ιούνιο 2022 (οι κ.κ. Μ. Βερέμη, Μ. Νιφόρος, Τζ. Καμπούρη και Αϊβαζης), λίγους μήνες μετά την τοποθέτησή τους. Παράλληλα, μείζον ζήτημα προκαλεί η κραυγαλέα σύγκρουση συμφερόντων, λόγω τοποθέτησης τον Οκτώβριο 2021 στο Εποπτικό Συμβούλιο του Υπερταμείου  -που τοποθετεί και ανακαλεί τον Δ/ντα Σύμβουλο- μέλους που έχει συγγενική σχέση με τη Δ/ντρια Επικοινωνίας του Υπερταμείου, η οποία μάλιστα προσλήφθηκε από τον Δ/ντα Σύμβουλο. 

Ωστόσο, καταγγελίες κακοδιαχείρισης υπάρχουν και για τη θυγατρική του Υπερταμείου, τα ΕΛΤΑ. Με ενεργητικό 7 δις, τον Δεκέμβριο του 2020 έγινε για τη διάσωσή τους, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 280 εκ. ευρώ και καταγγέλλεται πως λόγω κακοδιαχείρισης έχουν απομείνει 25 εκ. Μάλιστα το σχέδιο μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ εκπονήθηκε από την PWC, έναντι αμοιβής 400.000 ευρώ και ανέλαβε εντός του 2022 πάλι η ίδια την εφαρμογή του έναντι 5 εκ. ευρώ, σε πρόσκληση ενδιαφέροντος με μοναδικό υποψήφιο. Ταυτοχρόνως, καταγγέλλεται πως το ΔΣ των ΕΛΤΑ το 2020, ενώ αποφάσισε τη διακοπή δραστηριότητας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω οικονομικής ζημίας πάνω από 20 εκ. ευρώ, αυτή δεν υλοποιήθηκε ως σήμερα. Ενώ για τα ΕΛΤΑCourierυφίσταται ταμειακό έλλειμμα 3 εκ. ευρώ. Περαιτέρω, απαιτούνται απαντήσεις, αν πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο αξιολόγηση από τον Δ/τα Σύμβουλο με ανανέωση ή ανάκληση των μελών της Διοίκησης των ΕΛΤΑ (των κ. κ. Κωνσταντοπούλου και Μπαλούρδου) .

Τέλος και προς επίρρωση τω ανωτέρω, στο από 25-26/3/2023 φύλλο εφημερίδας «δημοκρατία» περιλαμβάνεται ενυπόγραφο ρεπορτάζ με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΠΑΡΤΙ golden boys ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ»,όπου διατυπώνονται σοβαρές καταγγελίες, κακοδιαχείρισης, σπατάλης και ποινικά ελεγκτέων πράξεων στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), γνωστή ως Υπερταμείο.

Τα δε ανωτέρω περιγραφόμενα φαινόμενα αδιαφάνειας και κακοδιοίκησης πιθανόν να στοιχειοθετούν ποινικά ελεγκτέες πράξεις. Ακολούθως οι βουλευτές ρωτούν τον κ. Υπουργό, ως τον αρμόδιο Υπουργό που εκπροσωπεί εκ του νόμου το Ελληνικό Δημόσιο ως μέτοχο του Υπερταμείου και που έχει στην ελεγκτική και εποπτική αρμοδιότητα του τη συγκεκριμένη εταιρεία:

 1. Έχει υποβάλλει το Υπερταμείο στις υπηρεσίες σας και στο Ελεγκτικό Συνέδριο Δημόσιους Υπολόγους, δεδομένου ότι σύμφωνα με την παρ.3 του άρ. 111 του Ν. 4820/2021 το Υπερταμείο επιτηρείται από το Ελεγκτικό Συνέδριο αφού διαχειρίζεται αξίες και περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου; 

2. Έχουν αυξηθεί οι πάσης φύσεως αποδοχές των μελών του Δ.Σ. και της Διοίκησης του από τον Φεβρουάριο 2021 μέχρι σήμερα και σε ποια ποσά και πρόσθετες παροχές. Ομοίως και για το προσωπικό, μόνιμο ή με απόσπαση ή συνεργάτες. Ποιες είναι οι πάσης φύσεως απολαβές (τακτικές, έκτακτες, επιδόματα, ασφαλίσεις, bonus κλπ) των μελών του Δ.Σ. και της Διοίκησης του;

3. Καταβάλλονται στη Διοίκηση, στο Δ.Σ. και στο προσωπικό του Υπερταμείου ως bonus 15ος ή και 16οςμισθός και για ποια έτη;

4. Ποια μέλη του Δ.Σ. και ποια στελέχη του Υπερταμείου συμμετέχουν στα Δ.Σ. των θυγατρικών εταιρειών του (άμεσες και λοιπές θυγατρικές), σε ποιες θυγατρικές και με ποιες αποδοχές το καθένα από αυτά;

5. Τηρείται από το Υπερταμείο ο εγκεκριμένος από το Εποπτικό Συμβούλιο του Κανονισμός αξιολόγησης και στελέχωσης των Διοικήσεων και Δ.Σ. των ΔΕΚΟ; 

6. Επιβεβαιώνετε ή διαψεύδετε το ανωτέρω δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία», καθώς και τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση στα ΕΛΤΑ; 

7. Προτίθεστε να ζητήσετε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για διερεύνηση τυχόν ποινικά κολάσιμων πράξεων από τον Δ/ντα Σύμβουλο και μέλη του Δ.Σ. του Υπερταμείου;

Επιπλέον, οι βουλευτές αιτούνται την κατάθεση των αναφερόμενων στοιχείων και εγγράφωνκαι συγκεκριμένα:

1. Τα πρακτικά των οκτώ (8) συνεδριάσεων του Υπερταμείου με θέμα την κακοδιαχείριση και τα ελλείμματα των ΕΛΤΑ.

2.  Το πόρισμα της Δ/νσης Εσωτερικού Ελέγχου του Υπερταμείου, αναφορικά με την τήρηση του Κανονισμού Αξιολόγησης &Στελέχωσης των Διοικήσεων και Δ.Σ. και τα σχετικά έγγραφα της διαδικασίας κάλυψης θέσεων από τις τοποθετήσεις Διοικήσεων και μελών Δ.Σ. σε ΣΤΑΣΥ Α.Ε., ΟΣΥ Α.Ε., ΕΤΑΔ Α.Ε. ΕΥΑΘ Α.Ε. ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε.

3. Τα αποδεικτικά έγγραφα των επιτηρούμενων δημόσιων υπολόγων του Υπερταμείου προς τις υπηρεσίες του Υπουργείου.

4. Οι θεωρημένες καταστάσεις, από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας του προσωπικού που υπηρετούσε με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Υπερταμείο μέχρι και τον Φεβρουάριο 2021 και του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτό 31.12.2021, 31.12.222 και Μάρτιο 2023. 

5. Τους τίτλους σπουδών του εντεταλμένου συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

6.  Όλες τις αναθέσεις του Υπερταμείου σε τρίτους φυσικά ή νομικά πρόσωπα από 16.2.2021 ως και σήμερα. 

7. Υπηρεσιακή κατάσταση με τους αποσπασμένους υπαλλήλους στο Υπερταμείο από άλλες δημόσιες υπηρεσίες ή ΔΕΚΟ, τον χρόνο έναρξης της απόσπασης τους καθώς και τις, πάσης φύσεως, απολαβές τους.

8. Σχετικό πίνακα με τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα όλων των υπαλλήλων ή αποσπασμένων ή συνεργατών του Υπερταμείου καθώς και τις αμοιβές τους, τακτικές ή έκτακτες ή πρόσθετες (ασφαλιστήριες καλύψεις, επιδόματα, bonus κλπ).

Ακολουθεί ολόκληρη η Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων :

Αθήνα,20 Απριλίου 2023

ΕΡΩΤΗΣΗ &ΑΚΕ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Έργα και ημέρες διακυβέρνησης Μητσοτάκη στο Υπερταμείο: Σοβαρές καταγγελίες κακοδιοίκησης, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, απευθείας αναθέσεων, αναξιοκρατίας και ποινικά ελεγκτέων πράξεων στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και στα ΕΛΤΑ.»

Σοβαρές καταγγελίες έχουν λάβει χώρα, που αφορούν στη σύνθεση του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), γνωστής ως Υπερταμείο, που παραπέμπουν σε ανεξήγητες παραιτήσεις μελών ΔΣ από Νοέμβριο 2021 – Ιούνιο 2022 (οι κ.κ. Μ. Βερέμη, Μ. Νιφόρος, Τζ. Καμπούρη και Αϊβαζης), λίγους μήνες μετά την τοποθέτησή τους. Παράλληλα, μείζον ζήτημα προκαλεί η κραυγαλέα σύγκρουση συμφερόντων, λόγω τοποθέτησης τον Οκτώβριο 2021 στο Εποπτικό Συμβούλιο του Υπερταμείου  -που τοποθετεί και ανακαλεί τον Δ/ντα Σύμβουλο- μέλους που έχει συγγενική σχέση με τη Δ/ντρια Επικοινωνίας του Υπερταμείου, η οποία μάλιστα προσλήφθηκε από τον Δ/ντα Σύμβουλο.

Ωστόσο, καταγγελίες κακοδιαχείρισης υπάρχουν και για τη θυγατρική του Υπερταμείου, τα ΕΛΤΑ. Με ενεργητικό 7 δις, τον Δεκέμβριο του 2020 έγινε για τη διάσωσή τους, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 280 εκ. ευρώ και καταγγέλλεται πως λόγω κακοδιαχείρισης έχουν απομείνει 25 εκ. Μάλιστα το σχέδιο μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ εκπονήθηκε από την PWC, έναντι αμοιβής 400.000 ευρώ και ανέλαβε εντός του 2022 πάλι η ίδια την εφαρμογή του έναντι 5 εκ. ευρώ, σε πρόσκληση ενδιαφέροντος με μοναδικό υποψήφιο.

Ταυτοχρόνως, καταγγέλλεται πως το ΔΣ των ΕΛΤΑ το 2020, ενώ αποφάσισε τη διακοπή δραστηριότητας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω οικονομικής ζημίας πάνω από 20 εκ. ευρώ, αυτή δεν υλοποιήθηκε ως σήμερα. Ενώ για τα ΕΛΤΑCourierυφίσταται ταμειακό έλλειμμα 3 εκ. ευρώ.Περαιτέρω, απαιτούνται απαντήσεις, αν πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο αξιολόγηση από τον Δ/τα Σύμβουλο με ανανέωση ή ανάκληση των μελών της Διοίκησης των ΕΛΤΑ (των κ. κ. Κωνσταντοπούλου και Μπαλούρδου)  

Τέλος και προς επίρρωση τω ανωτέρω, στο από 25-26/3/2023 φύλλο εφημερίδας «δημοκρατία» περιλαμβάνεται ενυπόγραφο ρεπορτάζ με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΠΑΡΤΙ golden boys ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ»,όπου διατυπώνονται σοβαρές καταγγελίες, κακοδιαχείρισης, σπατάλης και ποινικά ελεγκτέων πράξεων στην Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), γνωστή ως Υπερταμείο. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Α) Τεράστια αύξηση της μισθοδοσίας κατά 723.944 ευρώ μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (και εκλεκτό του Μεγάρου Μαξίμου) Γρηγόρη Δημητριάδη. Β) Οι αμοιβές τρίτων –μόνο το πρώτο εννεάμηνο 2022- εκτοξεύτηκαν στο ποσό των 2.211.093 και τα λειτουργικά έξοδα στο ποσό των 928.776 ευρώ. Γ) Όργιο προσλήψεων του Δ/ντος Συμβούλου και όργιο σπατάλης με προσωπικό οδηγό και πανάκριβο όχημα. Εξωφρενικά έξοδα επικοινωνίας και διαφήμισης ύψους 700.000 ευρώ μόνο για το 2023. Πρόσθετες εξωφρενικές παροχές σε μέλη του Δ.Σ. και σε στελέχη του Υπερταμείου και τοποθέτηση ημέτερων σε θυγατρικέςτου Υπερταμείου, όπως το ΤΑΙΠΕΔ. Δ) Απευθείας αναθέσεις.

Επειδή το Υπερταμείο, σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο του (άρθρο 185 Ν. 4389/2016), ιδρύθηκε με κεφάλαια του Ελληνικού Δημοσίου, διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία του και λειτουργεί χάριν του δημόσιου συμφέροντος: α) να συμβάλλει στην απομείωση των ελληνικών υποχρεώσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή να συμβάλλει στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους και β) να συνεισφέρει πόρους για την υλοποίηση της επενδυτικής πολιτικής της χώρας και την πραγματοποίηση των επενδύσεων (άρθρο 185 παρ.1 περ. α’ του ιδίου νόμου).

Επειδή εισπράττει και διαχειρίζεται χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και επομένως υπόκειται στον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και φυσικά των εισαγγελικών αρχών. Είναι λοιπόν θεσμοθετημένος και αναντίρρητος ο δημόσιος σκοπός του Υπερταμείου και ο ρόλος του ως μετόχου δημοσίων επιχειρήσεων, δηλαδή δημόσιας περιουσίας.  Συμπεριλαμβάνεται άλλωστε, στους φορείς Γενικής Κυβέρνησης. Φαίνεται όμως, πως το μοντέλο των «ικανών μάνατζερ» που εξήγγειλε μία ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός και που έχει σημαία η Κυβέρνηση από την αρχή της θητείας της, είναι ιδιαίτερα σπάταλο και αλαζονικό, εις βάρος της δημόσιας περιουσίας και των Ελλήνων φορολογούμενων, σε μία μάλιστα περίοδο που οι πολίτες μαστίζονται από την ακρίβεια και την αύξηση των επιτοκίων των δανείων, την καθήλωση των μισθών τους και την αντιμετώπιση της σκληρής καθημερινότητας τους.

Τα δε ανωτέρω περιγραφόμενα φαινόμενα αδιαφάνειας και κακοδιοίκησης πιθανόν να στοιχειοθετούν ποινικά ελεγκτέες πράξεις.

Κατόπιν των ανωτέρω:

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών και αιτούμεθα την κατάθεση των αναφερόμενων στοιχείων και εγγράφων, ως ο αρμόδιος Υπουργός που εκπροσωπεί εκ του νόμου το Ελληνικό Δημόσιο ως μέτοχο του Υπερταμείου και που έχει στην ελεγκτική και εποπτική αρμοδιότητα του τη συγκεκριμένη εταιρεία:

1. Έχει υποβάλλει το Υπερταμείο στις υπηρεσίες σας και στο Ελεγκτικό Συνέδριο Δημόσιους Υπολόγους, δεδομένου ότι σύμφωνα με την παρ.3 του άρ. 111 του Ν. 4820/2021 το Υπερταμείο επιτηρείται από το Ελεγκτικό Συνέδριο αφού διαχειρίζεται αξίες και περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου; 

2. Έχουν αυξηθεί οι πάσης φύσεως αποδοχές των μελών του Δ.Σ. και της Διοίκησης του από τον Φεβρουάριο 2021 μέχρι σήμερα και σε ποια ποσά και πρόσθετες παροχές. Ομοίως και για το προσωπικό, μόνιμο ή με απόσπαση ή συνεργάτες. Ποιες είναι οι πάσης φύσεως απολαβές (τακτικές, έκτακτες, επιδόματα, ασφαλίσεις, bonus κλπ) των μελών του Δ.Σ. και της Διοίκησης του;

3. Καταβάλλονται στη Διοίκηση, στο Δ.Σ. και στο προσωπικό του Υπερταμείου ως bonus 15ος ή και 16οςμισθός και για ποια έτη;

4. Ποια μέλη του Δ.Σ. και ποια στελέχη του Υπερταμείου συμμετέχουν στα Δ.Σ. των θυγατρικών εταιρειών του (άμεσες και λοιπές θυγατρικές), σε ποιες θυγατρικές και με ποιες αποδοχές το καθένα από αυτά;

5. Τηρείται από το Υπερταμείο ο εγκεκριμένος από το Εποπτικό Συμβούλιο του Κανονισμός αξιολόγησης και στελέχωσης των Διοικήσεων και Δ.Σ. των ΔΕΚΟ; 

6. Επιβεβαιώνετε ή διαψεύδετε το ανωτέρω δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία», καθώς και τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση στα ΕΛΤΑ; 

7. Προτίθεστε να ζητήσετε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για διερεύνηση τυχόν ποινικά κολάσιμων πράξεων από τον Δ/ντα Σύμβουλο και μέλη του Δ.Σ. του Υπερταμείου;

ΑΚΕ

Παρακαλούμε να μας προσκομίσετε τα κατωτέρω αιτούμενα έγγραφα:

1. Τα πρακτικά των οκτώ (8) συνεδριάσεων του Υπερταμείου με θέμα την κακοδιαχείριση και τα ελλείμματα των ΕΛΤΑ.

2.  Το πόρισμα της Δ/νσης Εσωτερικού Ελέγχου του Υπερταμείου, αναφορικά με την τήρηση του Κανονισμού Αξιολόγησης &Στελέχωσης των Διοικήσεων και Δ.Σ. και τα σχετικά έγγραφα της διαδικασίας κάλυψης θέσεων από τις τοποθετήσεις Διοικήσεων και μελών Δ.Σ. σε ΣΤΑΣΥ Α.Ε., ΟΣΥ Α.Ε., ΕΤΑΔ Α.Ε. ΕΥΑΘ Α.Ε. ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε.

3. Τα αποδεικτικά έγγραφα των επιτηρούμενων δημόσιων υπολόγων του Υπερταμείου προς τις υπηρεσίες του Υπουργείου.

4. Οι θεωρημένες καταστάσεις, από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας του προσωπικού που υπηρετούσε με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Υπερταμείο μέχρι και τον Φεβρουάριο 2021 και του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτό 31.12.2021, 31.12.222 και Μάρτιο 2023. 

5. Τους τίτλους σπουδών του εντεταλμένου συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

6.  Όλες τις αναθέσεις του Υπερταμείου σε τρίτους φυσικά ή νομικά πρόσωπα από 16.2.2021 ως και σήμερα. 

7. Υπηρεσιακή κατάσταση με τους αποσπασμένους υπαλλήλους στο Υπερταμείο από άλλες δημόσιες υπηρεσίες ή ΔΕΚΟ, τον χρόνο έναρξης της απόσπασης τους καθώς και τις, πάσης φύσεως, απολαβές τους.

8. Σχετικό πίνακα με τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα όλων των υπαλλήλων ή αποσπασμένων ή συνεργατών του Υπερταμείου καθώς και τις αμοιβές τους, τακτικές ή έκτακτες ή πρόσθετες (ασφαλιστήριες καλύψεις, επιδόματα, bonus κλπ).

                                          Οι ερωτώντες/αιτούντες Βουλευτές

Σπίρτζης Χρήστος

Κάτσης Μάριος

Ραγκούσης Γιάννης

Αβραμάκης Ελευθέριος

Αλεξιάδης Τρύφωνας

Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία)

Αραχωβίτης Σταύρος

Αυγέρη Θεοδώρα (Δώρα)

Αυλωνίτης Αλέξανδρος – Χρήστος

Βαγενά Άννα

Βαρδάκης Σωκράτης

Βέττα Καλλιόπη

Γάκης Δημήτρης

Δρίτσας Θεόδωρος

Ελευθεριάδου Σουλτάνα

Ζουράρις Κωνσταντίνος

Ηγουμενίδης Νίκος

Θραψανιώτης Εμμανουήλ

Καλαματιανός Διονύσιος – Χαράλαμπος

Κασιμάτη Ειρήνη (Νίνα)

Κατρούγκαλος Γιώργος

Καφαντάρη Χαρούλα (Χαρά)

Κόκκαλης Βασίλειος

Κουρουμπλής Παναγιώτης

Λάππας Σπυρίδων

Μάλαμα Κυριακή

Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης)

Μάρκου Κωνσταντίνος

Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος

Μουζάλας Γιάννης

Μπακαδήμα Φωτεινή

Μπαλάφας Γιάννης

Μπάρκας Κωνσταντίνος

Μπουρνούς Γιάννης

Μωραΐτης Αθανάσιος (Θάνος)

Νοτοπούλου Κατερίνα

Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα

Παπαδόπουλος Αθανάσιος (Σάκης)

Παπανάτσιου Κατερίνα

Πούλου Παναγιού (Γιώτα)

Σαρακιώτης Γιάννης

Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ)

Συρμαλένιος Νίκος

Τζούφη Μερόπη

Τόλκας Άγγελος

Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος

Φάμελλος Σωκράτης

Φίλης Νίκος

Φωτίου Θεανώ

Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης

Χρηστίδου Ραλλία

Ψυχογιός Γεώργιος