Στην εκδήλωση προς τιμήν του συμπατριώτη διακεκριμένου επιστήμονα-ιατρού Άγγελου Στεργίου, παρέστη ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γεώργιος Κάτσινος.
Ο κ. Στεργίου ασχολείται εκτενώς με την έρευνα για την αντιμετώπιση μορφών καρκίνων και άλλων ασθενειών με ελπιδοφόρα αποτελέσματα.
Στην εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Στεργίου, το Μεσοβούνι, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, όπως και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, απένειμαν τιμητικές πλακέτες.
Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο κ. Γεώργιος Κάτσινος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «είναι τιμή για όλους μας να έχουμε συνδημότη έναν διακεκριμένο επιστήμονα», ενώ συνεχάρη τον κ. Στεργίου για την προσφορά του, τόσο στην επιστήμη, όσο και στην κοινωνία, καθώς επίσης και τους γονείς του, που είδαν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο.
Κλείνοντας, είπε πως είναι βέβαιος ότι ο κ. Στεργίου συνδυάζει την επιστήμη με την αρετή και του ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες, σε προσωπικό και επιστημονικό επίπεδο.