Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής και απάτης σε βάρος ηλικιωμένου στην Ηγουμενίτσα

elas

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας υπόθεση κλοπής και απάτης, που έλαβε χώρα προχθές (22-09-2023) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός μετέβη σε διαμέρισμα ηλικιωμένου και αφού προσποιήθηκε ότι είναι γιος φιλικού του προσώπου, του απέσπασε χρηματικό ποσό 10 ευρώ δήθεν για την αμοιβή κλειδαρά που θα καλούσε για τη διάνοιξη της πόρτας του αυτοκινήτου του.

Επιπλέον, κατά την παραμονή του στο διαμέρισμα, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πορτοφόλι με χρηματικό ποσό 45 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Σύλληψη για ηχορύπανση από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων ημεδαπός, διότι λειτουργούσε ως νόμιμος εκπρόσωπος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διαπιστώθηκε να κάνει χρήση μουσικής παραβιάζοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.

Σύλληψη φυγόποινου στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς αλλοδαπός φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών Βοιωτίας με ποινή φυλάκισης (3) μηνών καθώς και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.