Επίσκεψη συνδυασμού Τζίγκου στην Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς του Δήμου Φιλιατών ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Τζίγκος Βασίλης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Μονάδα Προστασίας Παιδιού Φιλιατών του Κ.Κ.Π.Π.Η. (Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου), το γνωστό σε όλους ως «Οικοτροφείο», που αποτελεί τοπόσημο όχι μόνο  της πόλης αλλά και ολόκληρου του Δήμου Φιλιατών, έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 3.000 παιδιά από την ίδρυσή του (1935) μέχρι σήμερα.

Στην συζήτηση με τον κ. Κωνσταντίνου Θεοφάνη, διευθυντή της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Φιλιατών, ενημερώθηκαν για την λειτουργία της μονάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Από την πλευρά του συνδυασμού εκδηλώθηκε η εκτίμηση και η διάθεση να είναι συμπαραστάτες και δυναμικοί υποστηρικτές του σημαντικού έργου που επιτελείται.
Η επίσκεψη έληξε με την παράδοση εξοπλισμού (βιβλιοθήκη και παπουτσοθήκη), δωρεά της εταιρείας Kitwood, ο οποίος προσφέρθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του υποψηφίου δημάρχου κ. Τζίγκου Βασίλη και επικοινωνία του με τον κ. Κολιόπουλο Δημήτριο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας. Το ενδιαφέρον και η προσφορά της Kitwood για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Φιλιατών, ας αποτελέσει παράδειγμα που θα ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες, ώστε να διευκολυνθεί το έργο των ιδρυμάτων του Δήμου μας.