Καταγγελία για απειλές στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ηγουμενίτσας

kalph

Σε δημόσια καταγγελία για απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας από τον Αντιδήμαρχο Ελευθέριο Κώστα, προέβει ο κ. Ηλίας Κάλλης, πρώην πρόεδρος της αδερφότητας Αποδήμων Μαργαριτίου και εκδότης της εφημερίδας “Τα Νέα του Μαργαριτίου”.

Η ΒδΈλλα επικοινώνησε με τον κ. Κώστα, ο οποίος διαψεύδει τα καταγγελόμενα και δηλώνει ότι επιφυλλάσεται για τις νόμιμες ενέργειες του.

Ο κ. Κάλλης αναφέρει:

“Απόψε 8 Σεπτεμβρίου δέχτηκα ενα τηλεφώνημα απο τον κ. Ελευθέριο Κώστα αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας τώρα και Μαργαριτίου πριν (με Δήμαρχο τον κ. Λώλο 18 χρόνια) με το οποίο μου ζητούσε τον λόγο γιατί κάνω κριτική για το έργο που έχει κάνει στον πρώην Δήμο Μαργαριτίου αυτός και ο Δήμαρχος κ. Λώλος έφτασε δε στο σημείο (κρίνοντας ισως εξ ιδίων) να μου πει ότι με πληρώνει ο κ. Μπέζας και να με απειλήσει οτι κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα αν τολμήσω να περάσω την διακλάδωση του Μαργαριτίου.

Την πορεία μου στα 60 χρόνια της ενήλικης πορείας μου την γνωρίζει όλη η Θεσπρωτία αλλά και ο κόσμος που με γνώρισε και συνεργάστηκα. Η ανάρτηση μου είναι δημόσια καταγγελία. Δεν ξέρει ο κ. Κώστας ότι ο ασχολούμενος με τα κοινά κρίνετε. Όσο για τις απειλές υπάρχει και εισαγγελέας”.