Νέες αντιδράσεις για τις εκδηλώσεις στο Σούλι

Τους χειρισμούς της Περιφέρειας Ηπείρου καταγγέλλει η παράταξη «Ήπειρος Όλον» με αφορμή τις εκδηλώσεις στο Σούλι και τον αποκλεισμό από τον χώρο της περιφερειακής συμβούλου Παναγιώτας Αγγέλη.

Και φυσικά καυτηριάζει την παρουσία ανάμεσα στους επισήμους σε περίοπτη θέση στο μέλος της έκπτωτης βασιλικής οικογένειας Παύλο Γλύξμπουργκ.

«Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο ίδιος ο κ. περιφερειάρχης οφείλουν να είναι οι θεματοφύλακες των θεσμών. Οφείλουν να σέβονται και να τηρούν κατά γράμμα τα Πρωτόκολλα. Οφείλουν να δώσουν δημόσια εξηγήσεις για τους χειρισμούς τους» αναφέρει.

Η παράταξη καταγγέλλει ότι η Περιφέρεια «από τη μία αποκλείει από τις εκδηλώσεις του Σουλίου την εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλο Θεσπρωτίας Παναγιώτα Αγγέλη απαγορεύοντάς της την είσοδο στο προαύλιο του Αγίου Δονάτου αλλά από την άλλη επιτρέπει την παρουσία ανάμεσα στους επισήμους σε περίοπτη θέση στο μέλος της έκπτωτης βασιλικής οικογένειας Παύλο Γλύξμπουργκ».

Στη σημερινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, ο επικεφαλής της παράταξης Στέφανος Ζούμπας κάλεσε τον περιφερειάρχη να δώσει εξηγήσεις. Αυτός απάντησε ότι θα μιλούσε σχετικά, στο τέλος της συνεδρίασης, το οποίο όμως… δεν ήρθε ποτέ, καθώς ο κ. Καχριμάνης αποχώρησε, μετά από ένταση για το εργατικό δυστύχημα στην Αρίστη.