Ο πρ. Δήμαρχος Σουλίου Ιωάννης Καραγιάννης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ο Γιάννης Καραγιάννης αναλαμβάνει, τις επόμενες ημέρες, τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηγουμενίτσας, φέρνοντας μαζί του την πλούσια εμπειρία και τη γνώση που απέκτησε ως πρώην Δήμαρχος Σουλίου.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς πρόσφατα σημειώθηκε αναταραχή με την έκπτωση τριών αντιδημάρχων και την απόλυση του προηγούμενου Γενικού Γραμματέα.

Ο κ. Καραγιάννης, προέρχεται ιδεολογικά από τον ίδιο πολιτικό χώρο (ΠΑΣΟΚ) με τον Δήμαρχο Π. Νταή, κάτι που θα διευκολύνει τη συνεργασία τους, απέδειξε όμως κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο Σουλίου ότι τα καταφέρνει και στις… συγκλίσεις.

Γεννημένος το 1965 στη Θεσπρωτία, ο κ. Καραγιάννης, έχει σπουδάσει Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς του καριέρας, έχει διατελέσει σε διάφορες διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, φτάνοντας ως διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη συστημική τράπεζα

Η θητεία του ως Δήμαρχος Σουλίου (2014-2019) χαρακτηρίστηκε από σημαντικά έργα υποδομής και την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης.