Προσλήψεις 4 μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Φιλιατών

nosfi

Στην έγκριση της προκήρυξης θέσεων ειδικευμένων γιατρών προχώρησε το Υπουργείο Υγείας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 21/03/2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31/03/2023 ώρα 24.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων πρέπει να έχουν εκδοθεί και αναρτηθεί το αργότερο μέχρι και την 13/03/2023.

Οι συνολικές θέσεις που έχουν εγκριθεί για τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Ηπείρου είναι 25.

Με 4 μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Συγκεκριμένα, προκηρύχθηκαν 4 θέσεις ιατρών κλάδου ΕΣΥ – 1 θέση Επιμελητή Α’ Οφθαλμολογίας, 1 θέση Επιμελητή Β’ Αιματολογίας ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας ή Εργαστηριακής Ιατρικής ή Εσωτερικής Παθολογίας, 1 θέση Επιμελητή Β’ Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας καθώς και 1 θέση Επιμελητή Β’ Παιδιατρικής.

Επιπλέον δυο θέσεις γιατρών προκυρήχθηκαν για το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς. Πρόκειται για 1 θέση Επιμελητή Β’ Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής και 1 θέση Επιμελητή Β’ Παιδιατρικής.

«Η συνεργασία με τις διοικήσεις του Νοσοκομείου Φιλιατών και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι συνεχής, με σκοπό πάντα να καλύπτονται όσο είναι δυνατό οι ανάγκες του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας μας σε προσωπικό. Οι έξι προσλήψεις ειδικευμένων γιατρών – 2 για το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και 4 για το Νοσοκομείο Φιλιατών – θα καλύψουν σημαντικά όσο και επείγοντα κενά. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο», δήλωσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας