Στο Δημοτικό Συμβούλιο η μίσθωση της Ελιάς

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας που συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή θα συζητηθεί τελικά η μίσθωση της παραλίας «Ελιά» που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το αίτημα για συζήτηση έχει καταθέσει η Λαική Συσπείρωση αφού επρόκειτο για την τελευταία παραλία που δεν είχε αναπτυχθεί επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η Λαική Συσπείρωση, επεσήμανε ακόμη ότι υπάρχουν μια σειρά παραβάσεις του κανονισμού που έχει ψηφισθεί στο Δ.Σ. και νόμων που αφορούν και άλλες υπηρεσίες ( Δασική, υγειονομικού κλπ, ακόμα και τις απαιτήσεις της δημοπρασίας που έκανε η οικονομική επιτροπή του δήμου).

«Άρα περιμένουμε εξηγήσεις γιατί η Δ.Α. επιτρέπει αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο του δήμου μας.

Σας είναι γνωστό ότι η Λαϊκή Συσπείρωση έχει τοποθετηθεί ενάντια στην εμπορευματοποίηση του παραλιακού μετώπου. Ωστόσο εδώ δεν τηρούνται οι ισχύοντες νόμοι ( π.χ. ναυαγοσώστες στον χώρο) αλλά ούτε κανονισμοί που το Δ.Σ. έχει ψηφίσει σε αυτήν την κατεύθυνση» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο έγγραφο της ΛΑΣΥ