Υποψήψιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Αντώνης Μπέζας… στα Ιωάννινα;

Σε οριστικό διαζύγιο φαίνεται πως οδήγησε τις σχέσεις Αντώνη Μπέζα – Νέας Δημοκρατίας η απομάκρυνση του πρώτου από την ΕΤΑΔ.

Ο Θεσπρωτός πρώην υφυπουργός – ο οποίος στις τελευταίες εκλογές “κόπηκε” άκομψα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, κλήθηκε σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, παρουσία και του Θεσπρωτού μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Ανδρέα Σπυρόπουλου, στην οποία φέρεται πως μεταξύ άλλων έγινε και προσκλητήριο στον κ. Μπέζα να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην 5εδρική περιφέρεια του Νομού Ιωαννίνων!

Άλλωστε το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωση του τάχθηκε με πολιτικά επιχειρήματα υπέρ του Αντώνη Μπέζα, όταν αυτός αποχώρησε από την ΕΤΑΔ.

Από τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ εκτιμάται πως ο κ. Μπέζας, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που το Κίνημα Αλλαγής αναζητά για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων του. Όπως εξ’ άλλου αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της επιτροπής εκλογών του Κινήματος “σκοπός του Κινήματος είναι η διαμόρφωση ισχυρών ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια με γνώμονα το ήθος, την πολιτική επάρκεια και την κοινωνική αποδοχή”. 

Για το ΚΙΝΑΛ η ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μπέζα εξυπηρετεί και τη στρατηγική του Κινήματος για την προσέλκυση στις τάξεις του εκείνων των ψηφοφόρων που τοποθετούν τον εαυτό τους στο “μεσαίο” χώρο και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές, ελλείψει ικανού εκφραστή του χώρου αυτού.

Ο κ. Μπέζας, φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά την πρόσκληση – πρόταση του ΚΙΝΑΛ.

Άλλωστε από μόνη της η προσέλευσή του για συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στα ιστορικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, υποδηλώνει την οριστική διακοπή των σχέσεων του με το κυβερνών κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Καλό μήνα!

Διαβάστε σχετικά: Προσοχή: Πρωταπριλιά!