24-28 Μαΐου η πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα

Aπό 24 μέχρι 28 Mαΐου  θα πραγματοποιηθεί η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών της Harley Davίdson στη Θεσπρωτία υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Η Λέσχη Harley Davίdson Club Hellas, έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στη οργάνωση και προβολή του τόσο με συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς όσο και με την διανομή προωθητικού υλικού της Θεσπρωτίας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με σκοπό την όσο μεγαλύτερη συμμετοχή λάτρεων των Harley Davίdson.

Τις προηγούμενες πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίδειξη του χώρου διεξαγωγής (Δρέπανο) και εγκαταστάσεων καθώς και εκτενής ενημέρωση για την μέχρι σήμερα προετοιμασία στους επισκέπτες σε Φινλανδία ,Σουηδία ,Τσεχία και Ελβετία . Η επιτροπή επιθεώρησε τους χώρους και έκανε προτάσεις- παρατηρήσεις για την εύρυθμη και καθ’ όλα ασφαλή λειτουργία του event.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davίdson δημιουργήθηκε το 1990. Γνωστή στο χώρο ως «Club Hellas» λόγω της σύντμησης της ξενικής της ονομασίας Harley Davίdson Club Hellas, είναι η παλαιότερη και πλέον αναγνωρισμένη ομάδα μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα και δεν έχει καμία σχέση ή εξάρτηση από την κατασκευάστρια εταιρία, εκτός φυσικά από την αγάπη και τον θαυμασμό που μοιράζονται τα μέλη της για τα θρυλικά μηχανήματα που κατασκεύαζε.