ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΜΗΝΑ ΠΑΠΠΑ

pappas

 pappas Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής φανερώνει πως η προσπάθεια της προηγούμενης  τριετίας δεν  πέρασε, στο βαθμό που θα έπρεπε, στους συμπολίτες μας.  

  Ωστόσο η εντολή των συνδημοτών μας είναι καθαρή και απολύτως σεβαστή.

  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, κ. Σπύρο Παππά και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του .

  Θα είμαι δίπλα του, στις όποιες θετικές πρωτοβουλίες και απέναντι του στις όποιες ενέργειες δεν έχουν ως μοναδικό στόχο το συμφέρον όλων των συνδημοτών μας.

  Θα τιμήσω το νέο μου ρόλο και θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα του Δήμου μας.

  Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους πίστεψαν στην προσπάθεια, εκτίμησαν το έργο και με ακολούθησαν. Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα.

  Θέλω ακόμη  να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υπαλλήλους του  Δήμου Φιλιατών. Τα τελευταία 3,5 χρόνια πετύχαμε πολλά και η συνεισφορά τους σε αυτή την προσπάθεια είναι ανεκτίμητη. 

  Τέλος επισημαίνω για μια ακόμη φορά προς τη νέα δημοτική αρχή και ιδιαίτερα προς το νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Σπύρο Παππά, την ανάγκη για κοινωνική συνοχή του δήμου μας. Την ανάγκη  για μια διοίκηση χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαχωρισμούς και μισαλλοδοξία. Την ανάγκη για μια διοίκηση, με αξιοκρατία, διαφάνεια, και πολιτικό πολιτισμό, που θα οδηγήσει το δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο Δήμαρχος Φιλιατών

Μηνάς Παππάς