Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου

 Βελτίωση σημείων της Εθν. Οδού από Τέροβο μέχρι Φιλιππιάδα

 Στη βελτίωση σημείων της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Άρτας και συγκεκριμένα στο τμήμα  από Τέροβο Ιωαννίνων μέχρι τη Φιλιππιάδα,  που παρουσιάζουν προβλήματα για την οδική ασφάλεια,  προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου. Ήδη  εκπόνησε σχετική μελέτη, ενέταξε στο πρόγραμμά της πίστωση ύψους 200.000 ευρώ, ενώ στη συνεδρίαση της 1ης Μαρτίου 2012 η   Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου.

 Ανάδοχοι για οδικά έργα στην Π.Ε. Πρέβεζας

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου στην τελευταία της συνεδρίαση,  ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτιώσεις – συντηρήσεις – ασφαλτοστρώσεις αγροτικού και βασικού οδικού δικτύου», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.  Μειοδότης αναδείχτηκε  η εταιρεία «Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.» με έκπτωση 53% στις τιμές τιμολογίου και προϋπολογισμού.

Ακόμη, εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπρασίας του έργου «Εργολαβία αποκατάστασης ζημιών καθίζησης τμήματος 8ης επαρχιακής οδού στη Βρυσούλα» της  Π.Ε. Πρέβεζας προϋπολογισμού 80.000 ευρώ , με μειοδότη την εταιρεία «Γεράσιμος Μπέλλος & Σια Ε.Ε.».

Δημοπρατείται έργο ύδρευσης της Δ.Ε. Σελλών

Τη δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση παροχών ύδρευσης στις Τ.Κ. της Δ.Ε. Σελλών του Δήμου Δωδώνης», προϋπολογισμού 280.000 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Επισκευή – συντήρηση του Γηροκομείου Πρέβεζας

 Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των χώρων υγιεινής του Γηροκομείου Πρέβεζας, καθώς στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τον ανάδοχο του έργου (που έχει προϋπολογισμό 72.000 ευρώ), που είναι η Κ/Ξ Ανδρέας Αναστασόπουλος – Αριστείδης Τζίμας