Αστυνομικό δελτίο

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη από πυροβολισμό στη Βαπτιστή

altΤην 15-03-2011 και ώρα 09.00΄στο χωριό Βαπτιστή Ιωαννίνων ανευρέθη νεκρή εντός της οικίας της 78χρονη ημεδαπή, από τον υιό της. Θανούσα έφερε τραύμα στο λαιμό από πυροβόλο όπλο (δίκαννο).

Εξετάζεται η συμμετοχή του 81χρονου συζύγου της θανούσας, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται. Επίσης κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ανευρέθη σε δωμάτιο της οικίας και κατείχε νόμιμα ο 81χρονος ημεδαπός. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κατσικά.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Άρτα

Την 15-03-2011 και ώρα 12.00΄στην Άρτα από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα κ. Ανακριτή Πλημ/κών Άρτας για παράβαση άρθρου 322 Π.Κ. (αρπαγή), πράξη που έλαβε χώρα την 01-11-2010 στους Κωστακιούς Άρτας σε βάρος οχτώ (8) υπηκόων Ασιατικής καταγωγής.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας.

Σύλληψη για ναρκωτικά χάπια

Την 15-03-2011 και ώρα 09.30΄στην Πρέβεζα αστυνομικοί του Τ.Α Πρέβεζας συνέλαβαν έναν ημεδαπό γιατί σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη να κατέχει επτά ναρκωτικά χάπια στερούμενος σχετικής ιατρικής συνταγής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα χάπια κατασχέθηκαν  από το Τ.Α Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

Κλοπές σε ελαιτριβείο

Την 15-03-2011 και ώρα 11.00΄ στην Καστροσυκιά Πρέβεζας αστυνομικοί του Τ.Α. Πρέβεζας μετά από αναζητήσεις συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας γιατί αφαίρεσαν από ελαιοτριβείο ιδιοκτησίας ημεδαπού ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και διάφορα εξαρτήματα συνολικής αξίας χιλίων (1.000) Ευρώ, κατ’ εκτίμηση του παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα ανωτέρω κλοπιμαία ανευρεθήκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο κάτοχό τους από το Τ.Α. Πρέβεζας που διενεργεί τη προανάκριση.

Απόπειρα κλοπής από ΡΟΜΑ στην Άρτα

Την 15-03-2011 και ώρα 13.30΄ στην Άρτα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις τρεις ημεδαπές ΡΟΜΑ γιατί εισήλθαν σε οικία ημεδαπής από ανασφάλιστη πόρτα οικίας αλλά έγιναν αντιληπτές από την παθούσα και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Οι συλληφθείσες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών

Τριάντα επτά (37) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 15-03-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.