Αστυνομικό Δελτίο

elas

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΚΛΟΠΕΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ – Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΚΛΟΠΕΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ

Την 02-06-2011 και ώρα 22.00΄στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, γιατί στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Από την προανάκριση προέκυψε ότι σκόπευαν από κοινού να αφαιρέσουν μοτοσικλέτες από την περιοχή της Κεστρίνης, όπου στη συνέχεια θα οδηγούσαν από αφύλακτη διάβαση στην Αλβανία. Ο ένας εκ των ανωτέρω, από κοινού με δύο ετέρους ομοεθνείς του, αφαίρεσε την 29-05-2011 από τη Ν. Σελεύκεια μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ – Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

1.

Την 02-06-2011 και ώρα 18.30΄ στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς διότι κατελήφθησαν να κατέχουν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους είκοσι ενός (21) γραμμαρίων περίπου. Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα ναρκωτικά προμηθεύτηκαν από έτερο ημεδαπό, ο οποίος δε συνελήφθη και αναζητείται. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν.  Ηγουμενίτσας όπου διενεργεί την προανάκριση.

2.

Την 02-06-2011 και ώρα 23.15΄ στο 7ο χλμ της Ε.Ο. Πάργας-Πέρδικας αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ. Πρέβεζας συνέλαβαν έναν ημεδαπό διότι κατελήφθη να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης  βάρους (0,5) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Α.  Πρέβεζας όπου διενεργεί την προανάκριση.

 

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Είκοσι τέσσερις (24) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 02-06-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.