Ασυνείδητος οδηγός πάτησε τραυματία που ήταν ξαπλωμένος στο δρόμο και εξαφανίστηκε

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στηνΠρέβεζα στον παραλιακό δρόμο, μπροστά από το πάρκινγκ, στηνοδό Σπηλιάδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr δύο αυτοκίνητα κινούνταν το ένα πίσω από το άλλο με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο, ενώ ένα μοτοποδήλατο έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα.

Το πρώτο αυτοκίνητο επιχείρησε στροφή προς τα αριστερά στον δρόμο δίπλα από το κάστρο με αποτέλεσμα το μηχανάκι στην προσπάθεια του να το αποφύγει, να συγκρουστεί με το όχημα και στην συνέχεια ο οδηγός του μοτοποδηλάτου να βρεθεί στον δρόμο.

Ο ασυνείδητος οδηγός που έρχονταν πίσω από το πρώτο αυτοκίνητο χτύπησε τον νεαρό περνώντας στην κυριολεξία από πάνω του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, και στην συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Σοκαρισμένοι διερχόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το Λιμενικό ενώ στον τόπο του ατυχήματος έφτασε και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο νεαρό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στο κεφάλι.

Το αυτοκίνητο που ο ασυνείδητος οδηγός του εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου το θύμα του, είναι χρώματος μαύρου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ενώ έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές για τον εντοπισμό του.